Przecież te fabryczne to jakaś porażka. Mówiąc o regeneracji masz na myślisz szlifowanie kloszy czy coś jeszcze? I to faktycznie daje spektakularny efekt? Bo na razie jest tragedia i liczę, że róznica po ingerencji będzie ogromna.
Przecież te fabryczne to jakaś porażka. Mówiąc o regeneracji masz na myślisz szlifowanie kloszy czy coś jeszcze? I to faktycznie daje spektakularny efekt? Bo na razie jest tragedia i liczę, że róznica po ingerencji będzie ogromna.
|
Klosz, regeneracja odbłyśnika, czyszczenie środków i lampa jak nowa![]()
A3 8L Hatchback 3D 1997r [1.6 AEH - 101/145] → A3 8L Hatchback 3D 2001r [1.8t AUM - 229/322] → A4 B6 Avant 2002r [1.9tdi AVF - 164/374] → A3 8V Limousine 2015r [2.0tfsi CNTC - 343/487]
chudy, Ty się tam lepiej na PW z cennikiem zaoferuj
A tak poważnie. korona, demontuj lampy pakuj i wysyłaj do chudego albo do grabka.
Lamp po regeneracji nie poznasz, zarówno wizualnie jak nówki i w nocy gdy trzeba oświetlić drogę. Żaden zamiennik nawet nowy nie dorówna ORI Hella.
Do tego porządne żarówki i światło jak po wyjeździe z fabryki. Serio
Zmartwiłbym się jednak tą spalenizną.. Jakie wzmocnienia poczynił elektryk ? Wiesz cos więcej na ten temat?
Ja też napisałem propozycję na pw, pewnie nie najtańsza, ale jakość świecenia będzie świetna![]()
czarny brzmi fajnie, ale też ciemniej niż srebrnypoza tym nie chcę wydawać kasy na nowe lampy jesli nie muszę
kurde baba jestem, nie interesowałam się jak grzebał, ale może uda mi się jutro fotkę jakąś strzelić to podeślę do oceny
no to pisz na priv ile u ciebie![]()
czyli nie ma rady, trzeba furę zmienić![]()
Najlepiej na nowąA teraz poważnie, zregeneruj odbłyśniki i po sprawie, koszt niewielki do osiągniętego efektu.
Sam ostatnio regenerowałem, kupiłem do tego nowe, oryginalne palniki i długich świateł nie potrzebuje.
Masz tu chłopaków co zajmą sie tematem profesjonalnie.
Fiat Bravo 1.9 TD 100 => A3 1.8T AUM => S3 BAM
Wymiana samych żarówek nic nie da, sama pisałaś, ze wymieniasz co 1-2 miesiące. Odbłyśnik to kluczowa kwestia. Ja mam ksenony i sama ich wymiana na niewiele sie zdała, bo co z tego jak światło nie ma się od czego odbić? W kolejności: regeneracja odbłyśników, jakieś żarówki Philips czy Osram(najlpeiej zwykłe, żadne takie +30% więcej światła), oryginalna instalacja w lampach, i tu też bez żadnych super patentów elektryka zza rogu i światła będą jak w latarni morskiejPozdrawiam
Przed(były cholernie matowe, alu schodziło pod palcami):
Po:
![]()
Ostatnio edytowany przez luca89cn - 09-02-15 o 22:49
Fiat Bravo 1.9 TD 100 => A3 1.8T AUM => S3 BAM
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)