Pamietaj, że rozmawiasz z babąSuper, dzięki za więcej szczegółów, myślę, że jak jakiemuś facetowi pokażę to ogarnie
![]()
Pamietaj, że rozmawiasz z babąSuper, dzięki za więcej szczegółów, myślę, że jak jakiemuś facetowi pokażę to ogarnie
![]()
|
gwarantuje ze spokojnie dasz rade sama to zrobic
- - - Aktualizacja postu - - -
Lepiej pokaż swoją audi w odpowiednim dziale![]()
Te rozporowe bolczyki idzie wyciągnąć jak się palce wepchnie pod maską po prostu. Nie trzeba śrubokrętem podważać, bo od podważania śrubokrętem można to połamać. Od spodu pod dokładką tak jak flito napisał, czasem się trafiają dwie śrubki, lub opaski zaciskowe.
Koledy mam takie pytanko:
Mam lampy polift TYC ale soczewki dają kiepskie światło(takie jakby spore cienie widoczne), da rade zamontować do nich oryginalne soczewki Hella?
Mam małe pytanko, czym różnią się silniczki regulacji lamp przedliftowych od poliftowych ?
A3 8L Hatchback 3D 1997r [1.6 AEH - 101/145] → A3 8L Hatchback 3D 2001r [1.8t AUM - 229/322] → A4 B6 Avant 2002r [1.9tdi AVF - 164/374] → A3 8V Limousine 2015r [2.0tfsi CNTC - 343/487]
Witam. Kupiłem xenony ( 2 lampy ) z audi S3 przed lifta. chce je wlozyc do mojej audi a3 tez przed lifta. czy sa jakies adaptery w rozsadnej cenie zeby je podlaczyc bo xenony maja prostakatna wtyczke a ja mam u siebie okragla. z tego co znalazlem to adapter kosztuje 240~ zl. moze sa jakies tansze? ;d i silniczek regulacji bedzie pasowal? pozdrawiam.
silniczki pasują.
Mozesz kupić kostki od polifta i przelutować, wyjdzie dużo taniej
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)