|
zależy jak rozumieć Twoją wcześniejszą wypowiedz
bo ktos kiedyś dostał jakis mandat, za hidy, policjant się poznał, że to nie ori xenon bo większa soczewka,
co do homologacji na kloszach to też jakis uzytkownik kiedys pisał, że mu sprawdzali. Tobie po prostu się udało![]()
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
Ale u mnie sprawdzali homologację i nic nie powiedzielioryginalnie miałem xenon, ale bixa robiłem na innych lampach
wysłane z kalkulatora
Miałem ori ksenon w a3 i pojechałem raz na SKP, myślę sobie, że jak płacę te pieniądze to, że mają mi wyregulować światła(nie miałem wtedy VAGa jeszcze). Więc mówię, że najpierw pod kompa, później pod maskę itp. Gość mnie z****ł, że mam nieoryginalne lampy, tylko coś chińskiego, że fabrycznych świateł się nie ustawia komputerem. Nie pomogły tłumaczenia, że to ori Hella, bez regulacji z kabiny itd. A obok taka mała reklama: diagnostyka komputerowa- 100złTaka luźna informacja jeśli chodzi o te dowodziki- wszystko zależy od człowieka, czy to policjant, czy... diagnosta
![]()
Fiat Bravo 1.9 TD 100 => A3 1.8T AUM => S3 BAM
Panowie mam opcję zakupu za 250 dwóch sztuk lampek przednich, z uszkodzonymi mocowaniami:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zobacz całą galerię | Aukcjoner.pl - darmowe galerie na Allegro
Możecie doradzić czy jest sens je kupować ?
Zagadaj z chłopakami ile wezmą za zrobienie lamp (Grabek, Chudy, Sarin) i wtedy będzie wiadomo. Jeżeli Europa, Hella to warto.
Powiedz ze w tej cenie to z kostkami i silniczkamiJa swoje kupilem za 200 bez kostek i z uszkodzonymi mocowaniami silniczkow, uchwyty za 30zl - czyli w cenie kostek ktos Ci przyspawa
zobaczymy czy pójdzie na 220 zł z wysyłkąwygląda na to, że nie parują póki co te lampy i jeśli będą z silniczkami to może to być całkiem dobry interes.
![]()
Daj znać gdybyś zrezygnował![]()
!!! Sprzedam cały silnik 1.9TDI AHF 110KM na części. Link do strony: http://www.a3-club.net/forum/showthr...94#post1478794 !!!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)