albo bedzie trzeba zmienic zderzak i zapakowac oryginalny żeby to miało sens chyba ze jest tak jak piszesz jakis zamiennik
- - - Aktualizacja postu - - -
Chyba jednak trzeba bedzie zmienic zderzak zeby miec ten grill
albo bedzie trzeba zmienic zderzak i zapakowac oryginalny żeby to miało sens chyba ze jest tak jak piszesz jakis zamiennik
Chyba jednak trzeba bedzie zmienic zderzak zeby miec ten grill
|
podciagne temat.Chcialbym zapytac czy do mojego autka a3 2004 r wejdzie zderzak od rs3?Obecnie posiadam zderzak od s3
Pewnie było N-razy ale sam zderzak podejdzie o ile zmienisz niemal pół przodu auta ..... bo chyba taka sama opcja jak zmiana na polifta
czyli pewnie pas i coś jeszcze no i standardowo lampy (wiązki itd lub przejściówki ) błotniki, maska
i fakt że zderzak od Rsa jest około 2 cm szerszy na stronę niż A3
Trochę gruba zabawa
powiedziałem tak na szybko - bardziej zorientowani pewnie dopowiedzą jeszcze grube co nieco ze szczegółów
Ale i na to jest rozwiązanie bo ..... zderzak od Rs barrrdzo mi się widzi i tak ryłem w necie że znalazłem zamiennik w DE zrobiony pod
A3 do 2008 czyli zwymiarowany tak jak trzeba z ABSu oddany idealnie oryginałowi ...... 400 oiro + 300 zł przesyłka - całość
więc chyba nie tak źle .....hm trzeba by pomyśleć![]()
Aha no to w tej kwestii nie jestem w temacie jak masz ogarnięty front
Czyli pozostają blotniki do wymiany na RS, lub robisz poszerzenia
Tu polecam temat Stasia który to wszystko fajnie ogarnął i pewnie zna wszelkie niuanse tego zabiegu
Moze tu zajrzyJesli nie to nik Konradsta.....
do wersji poliftowej mozna kupic zamiennik a`la RS, caly zderzak z kratkami, grillem itd
nie trzeba wtedy poszerzac auta, grubej rzezby ...
http://liontuning-carparts.de/Sto%C3...z----9428.html
![]()
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
Miro widziałem to nie raz ..... ale znam twoje zdanie na temat ori i nie ori .... i aż się dziwię że to wrzuciłeś
Ogólnie jest to alternatywa ale mega lipna, bo dla mnie mega odbiega od ori - zwłaszcza tymi płetwami u dołu i pewnie jeszcze kilka szczegółów bym znalazł
Ale to w nich tkwi .....cały bajer
Ostro że tak powiem ryłem i wyryłem
W sumie trochę samolubnie ale nie chciałem się tym dzielić z kimkolwiek, bo miałem fantazję samemu najpierw zakupić go i zrobić ..... a potem no problem
Ale nie mam na to parcia , jakoś tak po prostu ...... więc może ktoś z was zaszaleje
CO POWIECIE NA TAKI
Żeby było śmiesznie i bezproblemowo w niego pasują grile ze zwykłej przed liftowej A3 ...... więc znajdą się i plastry miodu
Całość pasuje do A3, do 2008r. nic nie trzeba poszerzać, jedynie w 3D z małym grilem - wymiana maski
Polakierować można osobno też i charakterystyczne dla RS dolne brewki kratek ......itd
I co sądzicie o tej kopii RS
To co powiesz na ten ???
Wygląda jak 8l z przodem z 8p, pewnie kiedyś widzieliście taki twór![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)