no opis dziwny w tej aukcji a co za aukcja z kw?
no opis dziwny w tej aukcji a co za aukcja z kw?
Moje płuca to turbina ,moja krew to benzyna…
|
wpisz gwint a3 na olx to znajdziesz zastanawiam sie nad nim ale jakis ekspert moze sie na ich temat wypowie czy warto
Kw nie widzę tam
Moje płuca to turbina ,moja krew to benzyna…
wejdz w moj opis auta i na ostatniej stronie jest link
Witam, jestem od paru dni posiadaczem Audi A3 1.8T, w krotym jest wlasnie gwint. Chcialbym owy gwint wymienic na normalne bardziej komfortowe amortyzatory. Czy ktos orientuje sie za ile mozna sprzedac takowe zawieszenie (widac ze poprzedni wlasciciel nie oszczedzal) i moze polecicie jakies najbardziej komfortowe amortyzatory do A3?
A ja mam pytanie w kwestii gwintu, czy gwint z Golfa IV Kombi podejdzie p&p do 8l 97r? Z aukcji na allegro wynika że podejdzie - tylko quattro sie różni, natomiast jaka jest Wasza opinia?
podejdzie
Witam
Mam mały problem, ponieważ chce założyć gwint do mojej s3 ale nie moge nigdzie dostać zestawu MTS dedykowanego do s3 8L(KW czy ISC troche drogie jak na moje możliwości), producent nie potrafi stwierdzić kiedy bedzie ten zestaw dostępny. Dlatego moje pytanie, czy ktos wie z doświadczenia czym się różni zawieszenie od s3 w stosunku do a3? Zastanawiam się już nad kompromisem i zamiast gwintu czy by nie założyc sprzeżyn obiżających, tylko znowu sprezyny do s3 są jedynie -25 mm przód i tył, wiem ze audi lubi bardizej siadać tyłem wiec zeby je wyrównać musiał bym założyć np spężyny na przód od a3 np. -30. I tutaj moje pytanie czy również sprezyny w s3 sa inne jak w a3 ? czy byl by problem zeby zapakować do s3 springi z a3?
Tył od a3 jest zupełnie inny niż w.s3 należności nie będzie pasował...
- - - Aktualizacja postu - - -
No chyba że haldex to wtedy powinno podejść..
- - - Aktualizacja postu - - -
No chyba że haldex to wtedy powinno podejść..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)