ja też tak miałem okazało się że zaczep z silniczka lamp wyskoczył i dla tego świeciło mi w górę zobacz czy silniczek trzyma lampę![]()
ja też tak miałem okazało się że zaczep z silniczka lamp wyskoczył i dla tego świeciło mi w górę zobacz czy silniczek trzyma lampę![]()
|
Witam
8l przedlift 96 r. - czy pasują błotniki z polifta? Chodzi o to, że muszę wymienić skorodowane błotniki i jeżeli byłaby taka możliwość za jednym razem włożyłbym polifty lampy bez konieczności przycinania przedliftowskich błotników.
Dziękuję
Tak, pasują, możesz montować.
Pasują. Musisz też zmienić kierunkowskazy które są w blotnikach bo w poliftach są większe.
Wysłano z Samsunga Grand Prime przy użyciu Tapatalka![]()
Pytanko dla bardziej doświadczonych w regeneracji reflektorów, jak duży wpływ tego plastiku reflektora ma na jakość świecenia? Chodzi o 'rysy'. Czy porysowany klosz powoduje rozpraszanie światła? Bo zamówiłem już te plastiki reflektora w bardzo dobrym stanie bo moje sa bardzo porysowane - jakby od papieru ściernego. I po prostu mam nadzieje że kasa na to nie pójdzie na marne.. potem już tylko pozostają odbłyśniki które wydają sie być w dobrym stanie..
Dzięki
Chciałabym wymienić lampy w mojej a3. Czytałam na forum, że lepiej przerobić błotniki i wsadzić polifty, ale zastanawiam też się nad zwykłymi zamiennikami. Czy one rzeczywiście świecą tak tragicznie? Może znacie jakieś, które będą spoko? Znalazłam takie ale nie ma podanej firmy... Co sądzicie? http://allegro.pl/reflektory-lampy-p...614168093.html
a) nie świecą,
b) wyglądają strasznie, 100% agro.
Kup ori polify + dobra żarówka i po sprawie.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)