|
Hmm, no dobrze to w takim razie, skoro informacje od lazerek są "głupotami" to jaka jest odpowiedz na moje pytanie? Musze sprawdzić jaki mam moduł?
...chyba troszkę ubogą wiedze masz ... puszki są zamienne w całej grupie VAG to że początek masz 1K0 nie oznacza iż pasuje wyłącznie dla VW. zamiennie możesz wsadzić 1K0, 8P0 jak i inne aby ci się tylko reszta numeru zgadzała...
Ciekawe ... w mojej A3 wsadzili fabrycznie moduł od golfa i jeszcze plombę nakleili (bo już to rozbierałem wymieniając manetkę kierunków bo zestyki poleciały ) ... pewnie się pomylił producent ???...
Jak cię kłuje to 1K0-953-549-E to sobie zamień na 8P0-953-549-E będziesz miał dla Audi jak ci to tak wielką różnicę robi ...
Ok, a gdzie znajdę ten moduł? Musze ściągnąć kierownice?
Co prawda to Touran ale umiejscowienie jest takie samo i trzeba uważać na zatrzaski mocujące a to w dłoni to właśnie ten moduł ...
![]()
Było: A3 8P 1.9TDI, 147KM by CS.
Jest: A3 8V 1.4TFSI s-tronic, 165KM by KingSoft![]()
Nowa A3 8V - Czarnulka by komono!
"Ile można spać? Trzeba forum ogarniać" - motto moderatora(ów)!
nie widzę problemu ... wsadzę dodatkowy temat jak to zrobić ze zdjęciami jak się finansowo odkuję i zakupię graty ale nie teraz bo pogoda nie nastraja do grzebania w rękawiczkach (nie mam cieplutkiego garażu a jedynie blaszak)... w jednej się dało i działa już kawał czasu więc czemu nie udowodnić niedowiarkom, że się da i w innej ... ehhh
Wazne ze "Ty" masz bogata
oczywsice ze wkladali do 8p moduly z poczatkiem 1K
odpalisz na nich nawet tempomat ( o ile takowy obsluguje ) ale nie odpalisz na nich multi
modul taki bedzie pracowal w leonie, w skodzie czy jak wskazuje poczatek numeru w golfie 5, ale w 8p juz niekoniecznie
temat podwieszony na 60 stron, w ktorym juz nie jeden probowal
http://www.a3-club.net/forum/showthr...71#post1433071
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
Czytam wasze odpowiedzi i sam już nie wiem. Jest to moduł kierownicy? Mi nie chodzi o zmianę kierowcy czy o jej funkcje, a o funkcje samych zegarów. Czy to ma jakaś zależność? Czy można sprawdzić jaki posiada się moduł bez rozkręcania ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)