Sonny ma racje, mam do czynienia z foliami na codzien, czasem suszarka z racji tego ze ma małą moc grzewaczą jest lepsza dla ze tak powiem amatorskiego klejenia. Tylko pamietaj zeby nie przegrzac suszarki bo Cie kobiety z domu wygonią![]()
Sonny ma racje, mam do czynienia z foliami na codzien, czasem suszarka z racji tego ze ma małą moc grzewaczą jest lepsza dla ze tak powiem amatorskiego klejenia. Tylko pamietaj zeby nie przegrzac suszarki bo Cie kobiety z domu wygonią![]()
|
Jesli chodzi i Przyciemnienie Lamp szczególnie tylnich to polecam zrobić zwykła mieszankę 1 do 4 Czyli Poprostu namieszać sb w pistoleci odmierzona ilosc lakieru bez barwnego i czarnej farby najlepiej zrobić mieszankę i wypróbować na jakiejś innej niepotrzebnej lampie czy nie jest za ciemne. Alee mi naprawde wyszły fajnie i nie ma problemu z Zabieraniem dowodu czy przeglądem
- - - Aktualizacja postu - - -
Oczywiscie wieksza ilosc Lakieru bez barwnego
No tak, ale nie kazdy ma pistolet...i lakiery...jednak w warunkach "domowych" łatwiej folią lub zwyklym sprayem, ja stawiam na folie.
pzdr
hubi
Łopata w dłoń, trzeba odkopać
Szukam ciekawych wzorów oklejenia poliftów na tył. Liczę na wasza pomoc.
Ja też się podepnęmam polifty, kilkanaście reflektorów, kierunków itp już okleiłem w innych autach, ale za cholerę nie potrafię okleić tylnych lamp... Masakra!!!
Nie podoba mi się ten pomysł
Mazowieckie
Panowie i Panie, jaką folie polecacie do oklejenia tylnych lamp? przyciemniającą oczywiście.
wczoraj będąc w sklepie po żarówki podkusiło mnie kupić folie do lamp jakąs tam polską Vision, 3 warstwowa czy cos w tym stylu....sztywna, gruba masakra! podgrzewanie praktycznie nie pomagało. w końcu wylądowała w koszu.
halogeny wiadomo mniejsze ale tyle razy oklejałem i było miodzio. Fakt, była to folia oracal.
Macie jakąś sprawdzoną folie? jakiś sprawdzony sprzedawca?
używałem/testowałem tą i jest bdb
http://allegro.pl/listing/listing.ph...2-uni-1-1-1202
a jak nie to sprey z motipa
http://allegro.pl/listing/listing.ph...2-aut-1-1-1202
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)