skoro wlew działa. otwiera zamyka. zaslepione wyjscie na drzwi i klapę chodzi max 1 sek. pompe mogę wykluczyć.
skoro wlew działa. otwiera zamyka. zaslepione wyjscie na drzwi i klapę chodzi max 1 sek. pompe mogę wykluczyć.
|
W mojej a3 nie działa otwieranie tylnej klapy z przycisków ( wersja polift ). Same przyciski i siłownik działają przewody między pompką a przyciskami i pompką a siłownikiem całe. Kolejną rzeczą jest problem gdy orwieram kluczykiem tylną klapę cały samochód się zamyka, zamykając klapę kluczykiem auto się otwiera. Gdzie szukać problemu?
gdy podłącze przerwód to pompa chodzi aż sama się wyłączy. nie otwiera ani nie zamyka żadnych drzwi i klap. ewidentnie widać nie szczelność za pompą. wlew otwiera i zamyka ale jest podpiety innym przewodem. wyjście z pompy na drzwi i klapę zatkane palcem od razu się pompa wyłącza. Moim zdaniem gdzieś na samym początku lini coś puściło. auto mam od nie dawna. wirnik był zepsuty i naprawiłem. pierwsze uruchomienie pompy z drzwi kierowcy i tylko klapa się zamkneła. potem już nic. coś puściło. a czas, pogoda i zdrowie nie pozwala mi na wybebeszenie całego auta. Dlatego szukam konkretnego miejsca łączeń, trójników itd![]()
Zapytaj w schematach, czy moga wrzucić Tobie schemat przewodów, gdzieś ostatnio był wrzucany. Ale i tak czeka CIę rozbebeszanie tyłu prawie całego![]()
Nie mam pojecia. Kupilem niedawno samochód. Nie wygląda aby coś bylo przerabiane.
Ogólnie dwa luty są lekko białe ale zaczęło się robić to po odłączeniu alarmu który nie działał to go odłączyłem.
Jeszcze jedno pytanie, da się jakoś zmostkowac kostkę tak aby tylko działały tylko szyby?
Ogólnie to zdemontowalem silniczek bo ciągle pompuje i mam coś z przewodami a chce tylko żeby szyby elektryczne działały
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)