Dodo juce a dzisiaj kupilem Ipe bo odwiedziłem chlopakow z TKod nich ciezko wyjsc z jedna rzecza
![]()
Dodo juce a dzisiaj kupilem Ipe bo odwiedziłem chlopakow z TKod nich ciezko wyjsc z jedna rzecza
![]()
|
Ale które dodo? Prepa czy coś bardziej ściernego? Ja na dodo prepa kładę spokojnie wosk i jest w porządku.
saj234 (09-02-16)
Ono może lekko pylić bo odrobinę ścierne jednak jest ale to sam ocenisz jak zrobisz. Jeżeli je dobrze wypracujesz to możesz od razu jechać z woskiem.
Po tym Dodo to zawsze myje auto dopiero pozniej wosk. Nigdy nie uzywalem Ipy i stad moje pytanie czy po tym tez nalezy umyc.
Dzieki panowie za podpowiedzi.Jesli pogoda sie utrzyma to w weekend czas na wiosenne pucowanie auta![]()
Jak już używasz IPY to po niej nie myj, od razu aplikuj ale po cleanerze też nie ma potrzeby myć auta. Też tak kiedyś robiłem aż znajomy detailer mi doradził kłaść wosk od razu na prepa i na tak jałowym podłożu po prostu lepiej trzyma.
saj234 (09-02-16)
podeślijcie jakieś foto lub linka do dobrego cleanera lub IPY którego używacie przed nałożeniem wosku![]()
komander (09-02-16)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)