tk moze byc to tasma jaki sam zapalik. ciezko swierdzic co wysiadlo. rozebra sprawdzic wyczyscic i sprawdzic co sie bedzie dzialo. ewentulanie podmiana poduszki lub tasmy
tk moze byc to tasma jaki sam zapalik. ciezko swierdzic co wysiadlo. rozebra sprawdzic wyczyscic i sprawdzic co sie bedzie dzialo. ewentulanie podmiana poduszki lub tasmy
Who I am? I am a the Champion.
|
Witam wszystkich
Użytkuje A3 lift 3d 2009
Wystrzeliła mi poducha kierowcy i pasażera. (kurtyny i fotele całe)
numery starych poduch
8p7 880 201g 6ps - kierowca
8p0 880 202 - pasażer
Zakupiłem deskę z 2011 z poduchami:
8p0 880 202 d - pasażer
................. - kierowca - ten sam rocznik- naklejki brak
8p0 959 655 s - sterownik AIRBAG
Czy mogę podmienić na w/w zestaw?
Według ETKI nie pasuje, a sprzedawcom jak zwykle wszystko pasuje i wydaje mi się, że dałem się zrobić w ........
Z góry dziękuje za podpowiedzi
Pozdrawiam
Witam
Pytanie w sprawie poduszki powietrznej pasażera. Czy w 8P występowały 1 i 2-nabojowe oraz czy poduszki z przedlifta 03-08 podejdą do polifta 08-12?
W ASO podali mi, że moje nr poduszki pasażera są z końcówka d, a na alledrogo wszystkie poduszki co wystawiają sobie bez literek na końcu, ale z tymi samymi nr. Czy ma to jakieś znaczenie?
8p0880202d pasuje tylko do deski poliftowej ponieważ ma inne mocowania. Starego typu airbag 8p0880202 (bez literki) z aluminiową obudową nie założysz.
Dzięki za odp tego własnie oczekiwałemBo mam wersję politftowa, rok 09. Czyli muszę szukać tej z końcówką d, albo na co jeszcze mogę zwrócić uwagę jeśli nie podadzą informacji na aukcji?
Widzę, że wyżej post napisałeś o swoim problemie, że właśnie miałeś bez literki a zakupiłem z literka d. Udało Ci się założyć czy właśnie nie ?
Tak założyłem nowa dechę z dedykowaną do niej poduchą z literką D.
Szukaj poduchy z czarną obudową i prążkowanym tyłem.
Obudowa jest z tworzywa sztucznego a nie aluminium jak wcześniejsze wersje bez literki D
A deskę do tej poduchy masz, czy dopiero będziesz szukał kompletu?
Niektóre poliftowe dechy miały przez jakiś czas aluminiowe poduchy bez literki D.
Lepiej kombinować całość od jednego sprzedawcy i mieć pewność, że pasuje.
Coś takiego jak to znalazłem jedynie. Cena też niestety dobra w porównaniu do cen z przedlifta.
http://allegro.pl/airbag-poduszka-pa...024081837.html
Jeszcze nic nie mam. Dopiero się rozglądam. Myślałem nad regeneracja mojej deski, bo szczerze to nie bardzo mi się chce bawić w szukanie, dobrej, pod kolor oraz duża rolę gra cena, a nowe (albo używane w dobrym stanie) są dość kosztowne.
Jak odróżnić najłatwiej bez wyciągania poduchy zy jest aluminiowa i ta bez literki D?
Po czym mogę rozpoznać czy poduszka (kierowcy) jest regenerowana czy oryginalna? Gdzie mam zaglądnąć, na co zwrócić uwagę przy oględzinach?
Szybkie pytanie. Czy można podpiąć poduszkę kierowcy do taśmy, jeśli sterownik z crashdatą nie jest wykasowany po wypadku?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)