witam jaki polecacie preparat do prania foteli s-line czarnych i dywaników welurowych ?![]()
witam jaki polecacie preparat do prania foteli s-line czarnych i dywaników welurowych ?![]()
|
Zerknij kilka postów wyżej ;P
Popieram przedmówcę, Low Foam daje radę.
Na niektorych filmikach w internetach widzialem jak ludzie na jakies dluzsze podroze np na Worthersee oklejaja poczatek maski/blotnikow ewentualnie zderzak jakas taka niebieska folie wydaje mi sie 3M, to faktycznie zabezpiecza lakier czy darowac sobie?
Folii nie widziałem ale wiem że oklejają taśmą Delfinem bo ona nie pozostawia kleju. Sam jej używam podczas detailingu. Czy coś daje? Coś tam pewnie ochroni...
W sumie to mialem na mysli wlasnie jakas taka tasme, nie wiem czemu napisalem folia. No wlasnie co do ochrony to nie wiem czy to ma jakikolwiek sens, z drugiej strony jakby nie mialo to ludzie by chyba tez nie przyklejali.
![]()
Na pewno ma jakiś sens bo ochroni lakier przed odpryskami, a że auta które tym oklejają zazwyczaj są tylko na zloty i mają lakiery w idealnym stanie to na 100% jest warto tak okleić auto, w szczególności gdy jest do pokonania długa trasa np. autostradą a wtedy nie trudno odprysków nałapać![]()
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)