Pokazane rezultaty 1 do 10 z 220

Temat: Zmiana radia chorus na concert

Threaded View

renegat207's Avatar
    Data dołączenia
    Mar 2012
    Miasto
    Lipiny LBN
    Auto
    Audi A3
    Model
    A3 8L 5d
    Silnik
    1.9TDI ASZ
    Podziękował
    11 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez czerwonaszczala Pokaż post
    Witam wszystkich.
    Mam proste pytanie na które nie znalazłem odpowiedzi w tym i kilku innych tematach na forum odnośnie podłączenia radia Concert II więc postanowiłem szukać odpowiedzi tutaj.
    Posiadam A3 8l z 2000r pół lift bez can-a, prawdopodobnie seryjnie było radio gamma (2 przednie głośniki), aktualnie nawet kostki nie ma są cztery kolorowe kable od zasilania poprzedniego radia (stąd wywnioskowałem że seryjnie mogło być radio gamma).
    Moje pytanie jest następujące czy można w jakiś sposób podłączyć Concerta II pod te 4 wystające kabelki? "home made" bez konieczności kupowania adaptera CAN, nie muszę mieć podświetlenia i tych innych walorów chcę podłączyć to żeby działało.
    A dokładnie jaka data produkcji jest Twojego auta? Bo jeśli po IX.2000 to masz Can sygnałowy.
    W Audi z tych lat nie było radia Gamma tylko Beta ale to jedne z najstarszych A3. U Ciebie podejrzewam,że seryjnie był Chorus I albo Concert I.
    A to czego nie znalazłeś http://www.a3-club.net/forum/showthr...T-II-CHORUS-II
    Ostatnio edytowany przez renegat207 - 20-06-16 o 19:01

2. Podziękowania dla renegat207 za pomoc w problemie

czerwonaszczala (21-06-16)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Zasady postowania