ATE nie jest producentem a tym samym nie jest montowany seryjnie w Audi![]()
ATE nie jest producentem a tym samym nie jest montowany seryjnie w Audi![]()
|
Witam. Chciałbym wymienic przednie tarcze i klocki. Doradzi ktoś coś dobrego powiedzmy koło 300zł za komplet?
Przy okazji chciałbym prosic o sprawdzenie rozmiaru moich tarcz.
A3 1.8 AGN 1998
VIN: WAUZZZ8LZWA096103
Przód 280mm
Tył 232mm
![]()
Ostatnio edytowany przez Lewian - 11-08-16 o 13:05
Witam. Robie swapa i potrzebuje na przod tarcze 312mm i klocki. Zastanawiam sie nad Zimmermannem Sport. Polecane tez sa Miokody GT. Sam nie wiem co bedzie dobre. Jesli chodzi o klocki to zalezy mi na tym zeby mocno nie pylily. Pomozcie cos wybrac.
Wiem ze sa tu osoby, które sprzedaja czesci wiec oferty prosze na pw.
Z góry dziekuje.
Zimmerman z klockami Ferodo pylenie jest znikome, felgi czyste nawet po 2-3 tyg bez mycia.
Wysłane z mojego SAMSUNG-SGH-I337 przy użyciu Tapatalka
Cześć, czy mógłby mi ktoś sprawdzić numery klocków na przód i tył? Jest kilka rodzajów, gość powiedział żebym wymontował i przywiózł ale jak postawie Audi to nie będę miał czym dojechać do sklepu xD
WAUZZZ8LZ1A060143
Zabrzmiało jak byś się zapytał czy lepiej kupić Audi czy Fiata
A tak serio - tak jak koledzy piszą wyżej - Zimmermann Sport + Ferodo.
To dobry sklep Ci się trafiłPrzód masz 256mm, klocki z czujnkiem zużycia, tył jest jeden typ także tam problemu nie powinni mieć
![]()
Witam czy mogłby ktoś doradzić mi jakie tarcze i klocki do przodu w audi a3 2001 WAUZZZ8LZ1A068009
Tarcze masz 256mm, klocki z czujnikiem. Firmy - np Zimmermann lub Ferodo
januszmojsa (15-08-16)
Witam. Jeśli chodzi o motoryzację to jestem laikiem, dlatego prosiłbym o wyrozumiałość i pomoc. Muszę wymienić tarcze i klocki hamulcowe w moim Audi z tyłu i z przodu. Czy mógłbym prosić o sprawdzenie rozmiaru moich tarcz i pasujących do nich klocków?
Audi A3 8L 1.6 AKL, vin: WAUZZZ8LZXA098218
Z góry dziękuję!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)