Pokazane rezultaty 1 do 10 z 1907

Temat: Jaki model opon letnich

Threaded View

Data dołączenia
    Jun 2015
    Miasto
    Ciechanowiec
    Auto
    Alfons i Ałdi
    Model
    S3 8L
    Silnik
    1.8T BAM
    Podziękował
    5 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez pomocnik Pokaż post
    Czy ktos uzytkuje Parady Spec 2? Jak sie maja opinie z internetu do rzeczywistosci? 225/40/18
    Nierównomierne zużycie, jak ktoś wspomniał na deszczu płyną, jak temperatura spadnie poniżej 10 stopni to też już tak dobrze nie trzymają, ale na sucho i latem są dobre. Ścierają się szybko, bo są produkowane w Azji, a tam klimat jest inny, a co za tym idzie mieszanka też inna. Z Yokoham to S.Drivy możesz brać spokojnie do normalnej jazdy
    Cytuj Oryginalnie napisane przez dj-dave Pokaż post
    Moja turbinka właśnie jest modyfikowana przez perun turbo i jak wróci to z 210KM zrobi się jakieś 240KM, może nawet 250KM. Nm też pewnie poszybują w górę. Potrzebuję opon które będą miały bardzo dobrą przyczepność, szczególnie przy ruszaniu. Po za tym mam bardzo ciężką nogę. Jestem w stanie wydać nawet 1000zł na 2 szt byle by były rzeczywiście dobre. Rozmiar 225/18 r40.
    Możliwe że wezmę Nankang NS-2R, ale puki co czekam na propozycję bo te wymienione są trochę słabe na mokrym.
    Dunlop i Bridgestone maja miękkie mieszanki na start i potem dobrze trzymajace, a teraz pytanie możesz wydać nawet 1000, a planujesz kupić Chiński lacz za 600 zyli i czego oczekujesz po nim, bo dupy to to ci nie urwie
    Na tym Nankangu mój kumpel zaczynał jazdy po torze wyglądało to tak

Jak chcesz Chińskiego Semislika klejącego od razu i dobrego na wprost to Syron StreetRace, kosztuje połowę tych Nankangów, a można na tym nacodzień jeździć, z tym że 20 tysięcy to ty na nim nie przejeździsz w normalnym użytkowaniu i po zakręcie to ty na nim nie poszalejesz, bo ma miękkie boki
    Ostatnio edytowany przez kylo1986 - 20-10-16 o 13:20

2. Podziękowania dla kylo1986 za pomoc w problemie

pomocnik (21-10-16)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Tags for this Thread

Zasady postowania