skoro tel Ci potrzebny do dzwonienia pisania i fotek.. to moze motorola moto g4? kupisz nowke na gwarancji i z calkiem fajnymi funkcjami.. tu masz aukcje http://allegro.pl/smartfon-lenovo-mo...578413845.html
skoro tel Ci potrzebny do dzwonienia pisania i fotek.. to moze motorola moto g4? kupisz nowke na gwarancji i z calkiem fajnymi funkcjami.. tu masz aukcje http://allegro.pl/smartfon-lenovo-mo...578413845.html
|
Jesli chodzi Ci tylko o zdjecia to moze zostaw sobie ten tel do sms i dzwonienia a za tauzena kup sobie kompaktowa cyfrowke, ktora zrobi ladne fotki.
Nie mam fejsa ani androida!
@topolciiia Motorola jest za duża i ma słabsze paramatry od Z3, jedyne co ratuje to 5Mpx z przodu.
@heko Moja leciwa Nokia powoli się sypie i coraz częściej uniemożliwia normalne użytkowanie, niestety czeka ja permanentne wyłączenie. Gdyby działała i miała jakiegokolwiek androida to bym się nawet nie zastanawiał i dokupił cyfrówkę za ~700 problem w tym, że nerkę i tak mam już pełną gratów więc telefon-camera w jednym rozwiąże ten problem.
Problem jest w tym, ze mało który fon będzie robił na prawdę mega dużo lepsze fotki niż Twoja nokia. Oczywiście w tych granicach cenowych. Kwestią pozostaje tylko znalezienie czegoś czego kupienie nie postawi Cię pod murem zwanym brak wsparcia. Stad chyba jednak ja bym wybrał z3 conpact. Z1 użytkuje mój brat i jest mega zadowolony. Z3 miał mój przyjaciel i dopiero po 3-4 zmianie telefonu gdzie kupił huawei honor 6 plus stwierdził, ze jest zadowolony.
Z innych telefonu na androidzie poleciłbym Tobie huawei p8 lite lub p9 lite (nie wiem czy ten drugi się zmieści w cenie). Wg mnie lepsze opcje niż ten s4 mini.
Jeżeli chodzi o kolejna alternatywę to iPhone 5s i teoretycznie masz wszystko czego potrzebujeszale to już totalnie inny system i trzeba się trochę przestawić, ale z opisu Twojego użytkowania, szybko by Tobie się to udało, a robi mega ładne zdjęcia.
bierz zwykłego p8 - bedziesz wiecej niz zadowolony
Szparag calkiem dobrze mowi, z 5s bedziesz zadowolony, choc jest juz stary, ale ma kilka fajnych bajerow jak na przyklad touch id (choc nie wiem czy Tobie przyda sie do czegos wiecej niz odblokowanie telefonu)
Co do samego systemu, ja juz jakis czas temu zmienilem androida wlasnie na iosa, przyzwyczailem sie szybko, teraz na pewno nie wrocilbym juz do andka, z tym, ze u mnie kryterium byl jak najwiekszy ekran, bo przenosilem sie z Note'a 3.
Aktualnie mam Nexusa 5X i nawet chwale sobie.
Sprzedam | Felgi BBS Skręcane 18 cali | Kierownica 3 ramienna + Poduszka | Bixenony Nieskrętne | Zbiorniczek + Czujnik + Spryski pod Xenon
Maćko_3city ja totalnie nie zyje tymi dotykowcami ale powiem tak. Moj brachol ma Samsunga Ace 4 i to bardzo sympatyczny telefonik. Niezle parametry, mniejszy niz reszta, da sie go ogarniac jedna reka no i zdjecia robi calkiem niezle. Druga opcja z jaka mialem przyjemnosc to moj sluzbowy Samsung Galaxy Core. Wiekszosc zdjec zielonej zaby robilem wlasnie tym telefonem, kilka prywatnych wypadow weekendowych i powiem szczerze, ze zdjecia wyglada ladnie - na swoim monotorze prawie 30'' nie mialem na co narzekac. Teraz dla porownania mam sluzbowego LG K4 LTE i przy wyzej wymienionych ten tel zdjec robic nie potrafi w ogole - moja poczciwa Nokia 6700 chyba ma ten sam lvl.
Wg mnie jesli chodzi o telefony to najlepsze zjdecia robia Jablka ale to nie android i nie ta cena, o ktorej piszesz.
Nie mam fejsa ani androida!
Dziękuję jeszcze raz wszystkim za wsparcie i inteligentne porady
Skończyło się tym, że odłożyłem nieco więcej $$$ i kupiłem Z5 compact z roczną gwarancją.
Pzdr,
Maciej
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)