kazdy sterownik obsluguje podswietlenie.
kazdy sterownik obsluguje podswietlenie.
|
2 tygodnie temu podpinalem, tylko zrobilem inaczej od lampki podsufitki podciagnalem zasilanie, takze gdy otwieram drzwi to sie wszystkie na raz swieca, w niczym to nie przeszkadza a dziala jak nalezy, do tego odrazu podprowadzilem wiazki do podswietlenia nog przod i tyl![]()
nie przeszkada, ale po co robic to kilka godzin dluzej, skoro mozna latwiej. bez ciagniecia kabli az do drzwi. i dla mnie tez bezsensowne jest swiecenie sie lampek w 4 dzwiach, skoro otwierasz tylko 1.
też mi się wydaje że podświetlanie wszystkich 4 drzwi jest bez sensu ale jak włascicielowi się tak podoba to dlaczego nie, jego auto więc robi w nim co chce
Doposażanie - Elektryka - Diagnostyka Grupy VAG
Czaro, ja ciebie całkowicie rozumiem i jak napisałem popieram że sposób podłączenia trochę kiepski ale cóż mozna na to poradzić.
Doposażanie - Elektryka - Diagnostyka Grupy VAG
pierwsza proba miala byc taka zeby sie podpiac pod wtyczke w drzwiach ale cos mi sie nie zgadzalo w pinach z drzwi do tego co bylo w poradniku a do tego nie mam kabla chyba ktory obsluguje CAN zeby zaadaptowac bo probowalem sie polaczyc na 2 roznych kablach i lipa wiec poszlo od lampki podsufitki, mi nie przeszkadza ze sie 4 na raz swieca, lajk pomysli ze tak ma byc![]()
A ja mam inne pytanie. Przestało mi działać podświetlenie przednich drzwi, tył działa. Co mogłem po przestawiać w vcds? Gdzie to znajdę ?
Sprzedam :
-Gałkę zmiany biegów S-line
- Komplet felg 17" S-line 8P
- Nowe przewody hamulcowe A3/S3 8P Goodridge
Czyli da się podpiąć te lampki pod instalację w aucie tj. są tam wolne piny czy to zależy od egzemplarza?
Wszyscy kupują te lampki w zestawach poza granicami PL, bo ja nie widziałem na alle... :/
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)