Koledzy czy jak zabieraja prawko na 3msc za predkosc w zabudowanym, to mozna smigac skuterem 50ccm3?
Koledzy czy jak zabieraja prawko na 3msc za predkosc w zabudowanym, to mozna smigac skuterem 50ccm3?
|
ale ja sie nia łapie na AM, tylko na dowód
Na wszystkie , które posiadam , a AM nie posiadam i skończyłem 18lat przed 2013r , wiec nie wymagano ode mnie żadnych uprawnień na motorowery , a prawo nie działa wstecz . Na komendzie tyle powiedzieli
Dobra sprawa jasna , Sierżant z KPP zadzownil dziś do mnie z informacja ,ze nie można poruszać się żadnymi pojazdami , jak przy zabraniu za alko
Jaka podstawa prawna?
Uprawnienia na trzy miechy sa zatrzymane, za alko cofniete, wiec sa to dwie zupelnie inne sprawy.
Ludzie biznesy wynajmu skuterow na tym rozkrecali, bylo o tym nawet raz czy dwa w tv![]()
Ostatnio edytowany przez pomocnik - 10-04-17 o 15:34
Nie wiem, co mundurowy to co innego mówi.. Najlepsze są teksty " ja bym Cie puscił jakbym kontrolował " heh , dalej jestem w niepewności czy kupować bzyka, bo 6 miechów bez prawka to kaplica
Z tego co sie orientuje to 24h po zatrzymaniu , juz nie mozesz prowadzić. Kiedys tez przechodzila opcja braku zatrzymania dokumentu którego nie posiadasz w trakcie kontroli , czyli jak wiesz ze pocisnales ponad 50+ i beda zabierac to podczas kontorli nie pokazujesz mowisz ze nie masz przy sobie![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)