a czemu 215 a nie 225 ?? chyba standartowy zamiennik to właśnie 225/45/17 ??
a czemu 215 a nie 225 ?? chyba standartowy zamiennik to właśnie 225/45/17 ??
Zapraszam na www.showcars.pl
|
co sadzicie o oponach Yokohama?
Najlepsza ochrona lakieru folią PPF | Bezbarwna folia ochronna z 10 letnią gwarancją. Zapytaj o specjalną ofertę dla klubu A3 w CAROK.pl Kalisz. Folie ochronne to dużo lepsze zabezpieczenie lakieru niż ceramiczna ochrona lakieru
Miałem brać opony Yokohama ale był problem z dostawą i musiałbym czekać ponad miesiąc. Z tego co słyszałem to są bardzo wysokiej jakości opony i mają ciekawy bierznik. Zdecydowałem się na Michelin Energy i nie żałuje - dodatkowo dostałem pakiet assistance na 3 lata (paliwo, opony, klucze).
TDISprzedam dokładkę zderzaka przedniego do 8L przedliftingową oraz grill przedlift. Stan bdb.
Yokohama niezła firma, ale Michelin wg mnie lepszy no i ten pakiet assistance jest bardzo dobry zakresowo jak ktoś często jeździ po świecie![]()
Zapraszam na www.showcars.pl
215 bedzie troche niskie
i trzeba bedzie uwazac na krawezniki i dziury
a przy 225 mozesz o tym zapomniec
Pomocy jak popatrze ile jest butów to niewiem jakie kupic potrzebuje 205/55R16 i myslałem moze o Continental sport contact2,Dunlop sp sport ,chyba ze macie jakies ciekawe pomysły
Pisałem już o tym gdzieś wcześniej, polecam Uniroyal RainSport, sam mam takie, kupione w zeszłym roku i spisują się naprawdę świetnie, rewelacyjne na mokrej nawierzchni, z kolei ich cena nie jest wygórowana, za komplet w tym rozmiarze zapłacisz około 1300 pln,
Ostatnio edytowany przez Piccolo - 12-02-08 o 20:01
a co sądzicie o Nokianach? Ja też się przymieżam do kupna oponek letnich i znalazłem taką stronę z testem opon, polecam www.testopon.pl
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)