Mialem jechać to zobaczyć jeszcze raz. Po zdjęciu lakiernik mówił mi,że tam nic groźnego jeszcze się nie stało. Dziękuję za rzetelne odpowiedzi. Niestety ktoś wyprzedził mnie z zakupem auta.
Mialem jechać to zobaczyć jeszcze raz. Po zdjęciu lakiernik mówił mi,że tam nic groźnego jeszcze się nie stało. Dziękuję za rzetelne odpowiedzi. Niestety ktoś wyprzedził mnie z zakupem auta.
|
Witam, chcę zabrać się za swoje progi bo pojawiło się trochę odprysków. Mam pytanie jak jest w waszych A3? U mnie z jednej strony jest niesymetrycznie względem drugiej - czy u was też tak jest? Chodzi mi o to ucho z dziurką które jest tylko z prawej strony, z lewej takiego nie ma...
Prawa:
Lewa:
Druga sprawa to czy mam poprawnie zamontowane te nadkola, bo u mojego kolegi są zamontowane w ten sposób że te języczki nadkoli wystają na zewnątrz chroniąc próg.
Audi mojego kolegi:
Pytam bo kupiłem chlapacze, ale szczerze nie wyglądają zbyt estetycznie i chyba je oddam.
Moja Audi jest z 2005 jego z 2007.
Dzięki za pomoc!
prawa która piszesz czyli tak na prawdę lewa to nieoryginalny błotnik. Druga strona jest ok. Nadkola prawidłowo są założone u Twojego kolegi u Ciebie źle. Chlapaczy nie zakładaj bo wyglądają źle + zbiera się tam błoto i gniją błotniki.
kukal, czyściłeś sobie pod nadkolami błoto? Warto tam zajrzeć z raz do roku i to wyczyścić.
My life be like Ooh Ahh...
... wracam do gry![]()
BKD+GTB2260VK = 245ps/510Nm
by EvolutionMotorSport
mój golf mk1 http://www.a3-club.net/forum/showthr...57#post1331057
Dzięki wielkie za pomoc Lonek1!
Tylko teraz jak mam zamontować nadkole w sposób jak u mojego kolegi skoro w tym chyba oruginalnym błotniku nie mam języka z dziurką na spinkę tak jak jest to u mojego kolegi ( on ma dwa błotniki nie oryginalne czy w późniejszych latach już robili takie błotniki z językami?)
Trochę się już zamotałem![]()
Cześć, niedawno świeżo zacząłem przygodę z Audi . Przesiadłem się z C klasy W203 aby zmniejszyć koszty użytkowania i koszty napraw samochodu.
Mam A3 8P 1.6 2007 r. - i powiem szczerze, że spotkało mnie bardzo niemiłe zaskoczenie - gdy zajrzałem pod spód swojego Audi (zewnątrz i środek 1 klasa) -przeraziło mnie to podwozie -jest strasznie pordzewiałe i to wszystkie gówne elementy również, cały spód - czy to "normalne" i jak z tym walczyć ? Ze 3 lata zamierzam pojezdzić, poóżcie
wyczyść i nałóż na to środek do konserwacji podwozia w spreyu BOLL
http://www.motochemia.pl/boll-srodek...ml-p-4742.html
lub innym podobnym preparatem
tak normalne bo ma swoje lata
nie trzeba nic później robić bo on jest czarny
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)