Czyli mam się dopiąć do kabla który jest w pinie 19? A 18 pin? Jest pusty w sterowniku
Czyli mam się dopiąć do kabla który jest w pinie 19? A 18 pin? Jest pusty w sterowniku
|
masz starszą wersję sterownika, a z tego co mi wiadomo każdy sterownik obsługuję podświetlanie
prawdopodobnie będziesz musiał podpiąć sie do pinu 1 i 2 ale nie jestem w 100% pewny
Okej, dzieki.
Więc pin 1 mam wolny to nie będzie problemu a pin 2 to będę musiał podpiąć się pod kabel, który tam jest.
Czekam jeszcze na jakieś opinie w tej sprawie gdyż nie chcę czegoś rozwalić. Pozdrawiam
To jest kwestia czy masz polifta czy przedlifta. W polifcie jest inne podlaczenie.
Chyba to poliftzderzak z przodu ma już jednolity a nie jak przed liftem dwuczęściowy
Dlatego piszę że się nie znama auto jest sportback czyli 5 drzwi rok produkcji to 2007
![]()
to tym bardziej nie powinies pisac o dzielonym zderzaku, bo takiego w sportbacku nigdy nie bylo
masz przedlifta i tyle
end
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
Okej,
Poprostu szukam pomocy w zamontowaniu lampek. Może Ty pomożesz? Jak pisałem wcześniej w poście, nie wiem czy mam się podpiąć pod kabel który jest we wtyczce czy co? Bo z tego co wyczytałem to inni mieli wolne miejsca żeby kabel wrzucić.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)