Uniroyal Rainsport 3 - polecam![]()
Uniroyal Rainsport 3 - polecam![]()
|
Ja mam Bridgestone Potenza - 225/45 r17 i polecam,ładnie kleja![]()
Ja mam założone Dunlop SportMaxx 225/45 R17 jeżdzę już drugi sezon i mogę każdemu polecić.
ostatnio jeżdzę na goodyearach efficientgrip 205/55r16 są trochę małe, kupiłem je tylko na jeden sezon. ale zachowują się na prawdę przyzwoicie.
witam, mam troche inne pytanie. Szukam powoli opon w rozmiarze 225/40/18 do felg corniche zwinger 9j. Bardzo zależy mi na dużym rancie ochronnym co polecacie?
Wiem że Bridgestone'y mają spoko te ranty, w moich Continentalach niby jest ale ja niewiele go widzę...
PS. bardzo fajne fele!
chciałem odświeżyć felgi i pomalować może na połysk ale najpierw chcę wiedzieć czy znajde opony z bezpiecznym rantem
Szczerze - czy rant będziesz miał czy nie i tak się w końcu nadziejesz, jeśli nie bedziesz uważał. Jak wiesz co robisz i krawężniki czy inne przeszkody najeżdżasz odpowiednio, a drogi po których się poruszasz masz obcykane - dasz radę. Ale i tak zawsze istnieje ryzyko, choćbyś nie wiem jaki miał ten rant ochronny![]()
zawsze wole dmuchać na zimne i mieć jakieś zabezpieczenie, malowanie plus wosk lub powłoka i felga szybko zniszczona troche mi sie nie uśmiecha. Przez pół roku raz troche felge obtarłem
Panowie rozglądam się powoli za oponami letnimi na następny sezon. Które byście polecili i na których zrobię więcej km? Może macie coś innego w podobnym budżecie? Rozmiar to 225/40/18
Uniroyal RainSport3
Vredestein Ultrac Sessanta
Toyo PROXES T1-R
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)