|
Ja dodam od siebie tylko, że u mnie grzeja caly rok. Zastanawiam sie nad przepieciem ich u elektryka pod ogrzewanie tylnej szyby.
Ostatnio wymienialem wklady bo byly popalone. Wsadzilem zamienniki z intercarsu i jestem konkretnie zawiedziony ich jakoscia. Wklady sa sporo za male i robi sie duza szczelina pomiedzy wkladem a obudowa lusterka. Do tego prawe lusterko niezle znieksztalca widok - tak jak w krzywym zwierciadle. Co do grzania to jest ok.
P.S.
Komplet ori. w ASO u Chylinskich kosztuje ponad 300zl
pzdr
P.S. 2
gawrone, chcesz zdjac cale lusterko czy tylko wklad? Jak wklad to regulujesz lusterko na maksa w prawa strone aby powiekszyc otwor pomiedzy obudowa a wkladem, podwazasz wklad i delikatnie go wypinasz. Nic prostszego![]()
Ostatnio edytowany przez r1f - 16-02-08 o 16:22
1.8 T
r1f ile razy mówiłem zeby ludzie z Wawy jeździli tutaj: www.lusterka.prv.pl
tak chce wyciagnac tylko wklad zeby dostać sie ze tak powiem do srodka...bo nie grzeje mi jedno lusterko (lewe)
MarekB, nastepnym razem z pewnoscia pojade. Wiesz moze czy oni maja same zwierciadla ori. z nowymi wkladami i ramkami i czy to w ogole wyjdzie taniej niz w ASO za komplet?
Nie mam starych popalonych bo oddalem jedno komus a drugie potluklem kiedys jak dalem w pedal tak ostro, ze mi wypadlo z obudowy
gawrone, postepuj wg mojej wskazowki i wyjmiesz wklad![]()
1.8 T
r1f tam jest fabryka, więc zrobią Ci wszystko co chcesz, (poza fotochromami)
maja wkłady do grzania, ramki, itd
Mi pani mailem z www.lusterka.prv.pl pisała ,że nie ma podstaw (tych czarnych plastików na których trzyma się wkład do mechanizmu) , i trzeba go mieć ,oni dotną lustro i matę ,ale niestety jak wspomniałem o termoregulatorach to powiedzieli ,że nie.
MarekB a ja pojechałem tam gdzie mi poleciles na targówku i jestem BARDZO zadowolony. Ofc podlaczylem sobie sam pod grzanie tylniej szyby.. jak sie zbytnio nagrzewa automatycznie nastepuje odłączenie.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)