Jakiej pompki szukać jeśli posiadam o oznaczenu 8D0 862 257 B?
Gdy założe inną to bedzie się dalo zakodować?
Jakiej pompki szukać jeśli posiadam o oznaczenu 8D0 862 257 B?
Gdy założe inną to bedzie się dalo zakodować?
|
Panowie, czy pompka od auta 3d różni się czymś od 5d ?
Jeśli zakupię stacyjkę z pestką i pompką centralnego będe musiał coś programować czy tylko podmienić graty i będzie działać ?
Mam a3 5d z 2001r. Mam zwykły klucz z "lampką", chce mieć "normalne" cywilizowane otwieranie auta z fabrycznego pilota. Myślałem że jeśli przełożę kompletną pompkę i stacyjke z drugiego auta to obędzie się bez zbędnego bawienia w programowanie i dłubanie.
Jak przełożysz w całości pestkę, dorobisz grot i antenę do pompki to zadziała![]()
I na bank nikt nie będzie mi musiał tego programować ? oprócz "sparowania" pompki z kluczykiem ?
Jeśli tak to świetna informacja! Robię zakupy![]()
@Donik, jeżeli kupujesz pompkę ze scyzorem to kupuj już zaprogramowane z jednego auta. PO przełożeniu grotu i pastylki immo zostaje Ci tylko przełożenie pompek i anteny do pompki (żeby zasieg wgl jakiś był).
ja kupilem sterownik ze scyzorykiem za 99zl. Dorobilem grot za 30zl, przelozylem immo z kluczyka, wpialem z 7 kabelków i smiga az milo![]()
Cześć wszystkim. Mam taki problem z moją a3 z 2001 roku 3d. A mianowicie, nie działa mi centralny zamek, tj. zamykanie z pilota w ogóle nie działa, nie słychać pompki, mrygają tylko awaryjne. Z kluczyka we wkładce jest tak samo. Nie mogę również otworzyć bagażnika, mogę jedynie z kluczyka czy też pilota, ale wtedy słychać normalnie pompkę. Moje pytanie. Czy pompka jest do wymiany? Rozebrałem ją i wirnik jest cały, nic nie wygląda na uszkodzone. Czekam na odpowiedzi i z góry dziękuję. Pozdrawiam
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)