Udało mi się sklonować moją oryginalną kartę i kopia działa normalnie jak oryginał.![]()
|
to teraz sprawdz czy ten "klon" zadziala w innym aucie.
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
Jeśli aktywacja była zrobiona lub nie wymagana to powinien zadziałać. Myślę jednak nad czymś innym. Czy da się podmienić starsze pliki na nowe. Jak tylko skopiowałem pliki to navi ruszyła ale po chwili padła. Tyle, że wrzucałem je bezpośrednio na sd zamieniając stare nowymi. A teraz mam plan wyedytować obraz iso.
Plan jest prosty, mam działającą ori kartę, robię z niej klona, aktualizuję w nim pliki z myaudi, wrzucam nowe mapy jako stare.
Witam,
W mojej jest tylko MMI Radio, z tym wyświetlaczem gorszej jakości, ale mam zarówno na konsoli przycisk NAV jak i w schowku odtwarzacz DVD z 1 wejściem SD.
Czy to oznacza, że można u mnie przeinstalować soft tak, aby była nawigacja?
Jeżli tak to znacie kogoś, kto to potrafi zrobić? Będę wdzięczny za pomoc.
2.0 TFSI ~300 KM automat, ino APR dolot
CID zmieniam na ori, mam karte evo plus ale mozna bez problemu na ali kupic karty z odblokowana mozliwoscia zmiany cidu lub kupic evo plus. Jest sporo poradnikow jak to ogarnac i u kogo kupic zeby dzialalo.
Mozna tez zrobic tak: kupic ori karte, sklonowac i uzywac klona a ori odsprzedac, cos tam stracimy ale tez zyskamy![]()
kwestia czy masz chociaz przygotowanie do navi ( to ze klawisz jest to nie wszystko bo dopiero po lifcie zmienili ze jak nie ma navi nie ma klawisza z przyciskiem navi )
jeżeli nie masz anteny w kształcie płetwy rekina to raczej nie masz navi i przygotowania do navi ( przynajmniej tak jest w wersji po lifcie )
Zadzwoń do aso, zapytaj, niech sprawdza po nr vin czy jest zamontowana navi a jeśli tak to czy były wykupione jakieś mapy. Jeśli były to zapytaj o nr części i szukaj karty na aukcjach.
Informacje na temat MIB Audi https://www.otomediamarket.com/tr/bl...asyon-c71.html
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)