Za cenę jednego masz dwa wzmacniane blaszka od CarLami.
Za cenę jednego masz dwa wzmacniane blaszka od CarLami.
A3 8L Hatchback 3D 1997r [1.6 AEH - 101/145] → A3 8L Hatchback 3D 2001r [1.8t AUM - 229/322] → A4 B6 Avant 2002r [1.9tdi AVF - 164/374] → A3 8V Limousine 2015r [2.0tfsi CNTC - 343/487]
|
Witam.
Odświeżę trochę temat , bo jest 407 stron i zanim bym się dowiedział tego co potrzebuje musiałbym czytać pewnie z 2 lata
Chciałbym założyć xenony do mojej rakiety. Mam lampy poliftowe z zwykłymi żarówkami.
Zderzak mam ze spryskami.
Mam kilka pytań:
Czy jak zamontuje czy może się ktoś o to doczepić jak mam spryski?
Dużo kasy trzeba przygotować na taki zabieg?
Co trzeba wymienić?
Po przekręceniu kluczyka na zapłon światła mijania od razu mi się świecą , co mnie strasznie wkurza. Ktoś tak miał? Chciałbym to usunąć , bo nawet radia nie idzie na postoju posłuchać , bo światła się swiecą ;/
Pozdrawiam![]()
Mając ksenony ze spryskami nikt się nie doczepi ale najlepiej byłoby od razu zrobić samopoziomowanie lub chociaż w miejsce regulacji wysokości dać zaślepkę lub włącznik z wersji xenon, bez pokrętła
Nie mam fejsa ani androida!
A jak włożę takie xenony to będzie mi równo odcinało światło ? Bo teraz to tak średnio jestem zadowolony. Niby dość dobrze lampy świecą , ale brzydko odcinają ;/
Jakiś zestawik polecisz ? Czy tylko wpisać żarówki H1 xenon + przetwornice i hulaj dusza na alledrogo ?
Wsadzisz HIDy i będziesz miał takie odcięcie, że pobocze będzie doświetlało do pierwszego piętra, bo przesłona w reflektorze halogenowym jest skonstruowana inaczej niż w ori xenonie, który ma delikatne odcięcie. Do tego jak słabo Ci świecą to pasowałoby najpierw pomyśleć o metalizacji odbłyśnika, a później zabawie w xenony.
Najrozsądniej jest założyć oryginalne xenony ale to koszta +/- 1000zł.
Po lewo zwykły reflektor lift, a po prawo reflektor Xenon
![]()
Jakiś konkretny link można prosić do tych HID?
HID to zestaw przetwornic i żarników np. zamiast żarówki H1 w tym przypadku.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)