Dostanę na testy S10 to Wam napiszę co lepsze
AdamS9+
Dostanę na testy S10 to Wam napiszę co lepsze
AdamS9+
OOOO
ADAMS
|
Doradzcie, co kupic zamiast iphona X ? Mam go 10 miesięcy, znudzil mi sie i kupiłbym chetnie coś nowegoNie musi to być spod znaku jabłka
![]()
Ostatnio edytowany przez dawids - 20-03-19 o 21:51
Bierz Galaxy S10
Wysłane z Galaxy S9+ przy użyciu Tapatalka
Biore go pod uwagę ale również ciekawy jest Mate 20 pro i czekam jeszcze aż wejdą do sprzedaży P30![]()
A Xiaomi Mi 9 ? ale to chyba krok w tył po Iphone X...![]()
Ostatnio edytowany przez dawids - 20-03-19 o 19:34
Jaki budżet? Nie będziesz zadowolony z Huawei, nawet z najwyższych modeli (mimo tych wszystkich ochów i achów jakie widzisz w sieci).
ADAMS
OOOO
ADAMS
Myśle ze nie wiecej jak 4kilo. Miałem przed Iphonem X, Huawei P9 (nie lite) i w sumie byłem bardzo zadowolony. Zmieniłem tylko i wyłacznie dlatego że rozwaliłem wyświetlacz.
Ps. Co jest nie tak z tymi huawei teraz że odradzasz ?
Zarówno w samsungach s9, s10 i Huawei p20 jest problem z wyświetlaczami, chodzi o to że wypalaja się piksele, kilka dni temu w serwisie rozmawiałem z gościem który mówi że przez rok użytkowania tym superamoled przy tak dużych rozdzielczościach ekran wymienia średnio 3 razy w roku w jednym telefonie. Np używają nawigacji kilka godzin dziennie bo włączeniu białego tła można zobaczyć wypalona strzałkę, trasę itd itd, więc s10 i p20 nie do końca dobry wybór.. Chociaż prawda taka że po iPhone to najlepsze telefony z górnych półek. Chociaż xiaomi i oneplus wnętrza mają porównywalne,problem z softem
Co to znaczy, że xiaomi i oneplus mają problem z softem? Mam MIUI 10.2.2.0 i imho to jedna z lepszych nakładek systemowych na android, na pewno lepsza niż EMUI.
To może zostanę przy jabłku bo żadnych problemów nie sprawia...ehhh
To chyba najlepsze rozwiązanie.
Ja korzystam z SGS9+ i byłem na początku zadowolony jak zawsze z flagowca, ale, ale to nadal android. Nie ważne z jaką nakładką, nie ważne z iloma gigabajtami ramu i tak będzie typowym androidem. Mam go czwarty miesiąc i mam dość, bardziej androida niż Samsunga, ale zawsze.
ADAMS
OOOO
ADAMS
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)