Dzisiaj na szybko przegladalem mocowania zderzaka i z prawej strony zderzak trzyma się tylko na tej jednej górnej śrubie. Te dwie dolne poprostu są i zderzaka nie trzymają, czegoś tam brakuje tylko czego?
E: juz wiem, brak tej listewki na dokladce
Dzisiaj na szybko przegladalem mocowania zderzaka i z prawej strony zderzak trzyma się tylko na tej jednej górnej śrubie. Te dwie dolne poprostu są i zderzaka nie trzymają, czegoś tam brakuje tylko czego?
E: juz wiem, brak tej listewki na dokladce
Ostatnio edytowany przez Pavell - 18-12-19 o 17:33
|
Bede zabieral sie za malowanie lamp w srodku na czarno u siebie i teraz pytanie takie mam do kogo najlepiej podeslac je? Mamy kogos sprawdzonego na forum?
Kulak zapytaj chudy92
Ktoś z Was spotkał się z czymś takim?
https://www.retrofitlab.com/en/audi-...eadlights.html
czesc, zrobiłem wszystko według poradnika ale mam pare problemów:
-srodki wciąż są brudne mimo spłukiwania duza iloscia wody
-na odbłyśnikach pojawiły się kropki po wodzie chociaż płukałem je destylowaną
ma ktoś jakieś rady co z tym zrobić ?
Jeżeli chodzi o wewnętrzną stronę klosza to polecam nalać do niego wody i dać dosłownie krople pasty lekkościernej, do tego bardzo miękki nasączony wodą papier, może być toaletowy.
Jak wyżej, nasączyć miękki papier i przetrzeć nim, ale lekko bez mocnego tarcia.
A3 8L Hatchback 3D 1997r [1.6 AEH - 101/145] → A3 8L Hatchback 3D 2001r [1.8t AUM - 229/322] → A4 B6 Avant 2002r [1.9tdi AVF - 164/374] → A3 8V Limousine 2015r [2.0tfsi CNTC - 343/487]
Cześć.
Szukam odpowiedzi na pytanie czy w takim przypadku jak na zdjęciu wystarczy wymiana soczewki w lampie czy od razu całą lampę muszę wymienić?
![]()
Raczej niemożliwe, żeby tak wyglądała przesłona. Na moje oko to masz źle wsadzoną żarówkę w lewej lampie...
Wymieniałem na inną i było też tak samo. Ale dzisiaj jeszcze raz zrobię podmiankę, tym razem lepiej się przykładając. Dam znać czy to żarówka.
Edit 19:58
Niestety to nie żarówka. Wymieniłem na 2 inne i cały czas to samo. Żarówka pewnie siedzi w gnieździe a sprezyny dobrze dociskają.
Ostatnio edytowany przez machol - 26-05-20 o 18:59
Podczas montażu silniczka w poliftowej soczewce (ori Hella) chyba nie trafiłem w tą listwę, w którą silniczek powinien wejść, dzięki czemu teraz cały środek lampy lata... Czy da się to ogranąć i jakoś zmontować bez konieczności rozklejania lampy? Macie na to jakieś patenty?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)