doszedł już ktoś gdzie powinna być ta gumka bo tez ją u siebie znalazłem była bidula luzem i chciałaby wrócić na swoje miejsce
doszedł już ktoś gdzie powinna być ta gumka bo tez ją u siebie znalazłem była bidula luzem i chciałaby wrócić na swoje miejsce
|
ja sie tym zajmie dopiero po sesji
OOOO UWIELBIAM
hahahaha ja też odkładam to po sesji ale ja żadnej gumki nie znalazłem, za to był moment że wcale nic nie pukało. Może ta gumka sie poluzowała i ma ochotę dopiero wypaść. Czekam na kogoś kto znajdzie chwile na to by rozebrać szyber i dowiedzieć się gdzie co powinno być.
Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig. After a few hours, you realize that he likes it.
a ja mam taki problem :ta zasłona co się ją zasłania sam szyberdach w środku auta lata sobie luźno w prowadnicach,coś tam się ewidentnie wyłamało.natomiast szyber przy otwieraniu strasznie skrzypi ale sie otwiera(to skrzypienie pojawia się zarówno przy odsuwaniu jak i przy uchylaniu szyber.)
rozwiązał ktoś problem z tą gumką?? gdzie ona ma być??? można jakieś foto bo tamte foto już nie chodzi. Mam luz w prawym rogu więc podejrzewam,że to jest to.
widze coraz więcej szczęśliwców z szyberdachem ale chyba problem jeszcze nie rozwiązany
mam w sumie czas by rozebrać szyber ale nie wiem jak się za niego zabrać. Oglądałem dzisiaj z każdej strony a pomysłu brak![]()
ja już dzisiaj sobie naprawiłem szyber, prosta sprawa 30- 45 minut roboty
to opisz dokładnie co zrobiłeś na pewno się to przyda
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)