auto sie grzeje. Wszystko praktycznie rozbija sie o to ze nie wlaczaja sie wentylatory nawet przy wymuszonym tescie.
Sprawdzalem:
1. masy pod AKU
2. sterownik wentylatorów
3. same wentylatory podlaczajac je "na krotko do AKU" 1 i 2 bieg OK

Samochod sie grzeje ale trudno jest go rozgrzac powyzej 90stopni (godzina w korku)
w klimatronicu mam 89kanałów w jednym z nich przy rozgrzanym silniku pokazywal 88-92stopnie C, byl tez jeden kanal na ktorym byla dziwna temperatura 73st. C podejrzewam ze to tempa Paliwa bo nijak sie to ma to silnikowej i otoczenia.
Zauwazylem tez ze przy:
C7 Cyfrowa wartość czujnika temperatury otoczenia dmuchawy świeżego powietrza (G 109) pozakuje mi caly czas ZERO stopni. na pozostalych 5 czujnikach pokazywal dzis tempy z zakresu 26-31 stopni (czujniki w desce, zewnetrzny, podsufitki, itp).

problem istnieje miedzy Sterownikiem Wentylatorów a wentylatorami. I teraz potrzebna jest rozpiska aby recznie podpiac wiatraki (moze jakis kabel przetarty?) Napomkne iż ostatnio urwany mialem czujnik temp zewn i wariowala mi tempa na wyswietlaczu, jeden elektryk mi to naprawil i tempe pokazuje juz dobrą. Moze podłączył gdzies cos nie tak? Ale jak to by sie mialo do niewlaczajacych sie wentylatorów przy tescie.... no rece opadaja....