Przemyśl D2 cena połowe mniejsza jak AP a jakoś prawie identyczna
Co do defi to faktycznie jedyne miejsce to słupek zapomnialem o poduszkach powietrznych...
Przemyśl D2 cena połowe mniejsza jak AP a jakoś prawie identyczna
Co do defi to faktycznie jedyne miejsce to słupek zapomnialem o poduszkach powietrznych...
Sprzedam:
Sportowy Filtr powietrza Pipercross do 2.0TFSI
|
"podróba"... Świetnie, to kup hamulce za 14 000 zł i ciesz się tym zamym efektym tyle że ze znaczkiem AP...
trochę osób jeździć na D2, każdy zadowolony...
ADI może wybrał byś się na MAHA, ciekaw jestem co by wyszło u ciebie. postaram się niedługo wrzucić mój wykres..
A3 8P TFSI 326Hp, S3 8L 1.8T 290HP, GTI EDITION 30 350 HP... powered by CompSport...
Wykres Alana
![]()
AXX - 445Ps
co o tym myślicie?
bo filtr znajduje się nad silnikiem z tyłu i wg opinii niektórych forumowiczów nie jest to najszczęśliwsze miejsce
zresztą jak przeglądam budę silnika od TTSki to chyba mają rację
co możecie doradzić z dolotem w tym 2.0 TFSI
rozumiem że potem musiałbym skorygować program?
Ostatnio edytowany przez AdiGTI - 19-06-08 o 22:55
O kurde taki moment juz od 2.5tys obrotow??!
Ja tez tak chce !
Było: A3 8l, S3 8l, Evo IX, Evo X; F10; A6 c7 3.0bTDI 380KM@770NM; W212 E63s 700KM@1000NM
Obecnie: S1000XR | A4 Allroad 8W9 | Jeep WJ 4,7 V8 | Fiat 126p 1982 | -> soon...
Ja swoja eSke odebralem od chlopakow z BB w piatek i jak Patryk pokazal mi wykres toJuz przy 2800 obr. mam 400 Nm a potem jest tylko lepiej
. Wracalem do Warszawy przez Czestochowe wiec bylo pare km drog gdzie mozna bylo zobaczyc nie tylko potege momentu, ale i poczuc jego przebieg. Normalnie masakra. Elastycznosc auta jak w bardzo dobrym dieselku.
AdiGTI ty nie masz dolotu Carbonio?? Z moich obserwacji jesli chodzi o doloty do TFSI to ten jest najlepiej ułożony... i nie trzeba usuwać pokrywy silnika...
Sprzedam:
Sportowy Filtr powietrza Pipercross do 2.0TFSI
znając życie mam Carbionio, sygnowany jest Oettingerem, oczywiście człowiek się uczy i mógł go zdobyć inną drogą i taniej ale już nie oto idzie...
gdybym nie zaczął jakoś nie byłoby mnie tu dzisiaj
na forum vw golf piątka http://www.takeforum.com/vwgolfv/vie...mforum=vwgolfv
w dyskusji właściwie pojawiła się taka myśl, że ten filtr leży w tej plastikowej obudowie w tylnej części silnika i może nie jest to najwłaściwsze miejsce dla niego, np. ciepło, bo sama puszka jest pusta i rurą biegnie powietrze do tego filtra, więc może pomógłby ten dolot inny...
temat jest podobny do tematu dolot w V6 3.2 l?
czy warto? trudno powiedzieć z tym stożkiem??? pytam się o idee i sens
musiałbym jeszcze raz zaglądnąć w program?
a co do pokrywy: są wersje gdzie obudowa zostaje, są wersje, gdzie założyć można inną, karbonową, krótszą, niektórzy pozbywają sie tej pokrywy wogóle, ale raczej to słaby pomysł![]()
Ostatnio edytowany przez AdiGTI - 15-06-08 o 09:48
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)