a co sadzicie o alcantarze na podsufitce i przednich bocznych slupkahc ? http://www.allegro.pl/item375980379_..._tuning.html#1 dobrze by to wygladalo ??
a co sadzicie o alcantarze na podsufitce i przednich bocznych slupkahc ? http://www.allegro.pl/item375980379_..._tuning.html#1 dobrze by to wygladalo ??
Piękna i Bestia
|
alcantara super, jesli ci ktos to ladnie obszyje razem ze slupkami to bedzie wygladac kozacko. casell ma alcantare
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
obszyje ? a nie oklei ?? wydawalo mi sie ze to sie okleja w podobny sposob jak np skrzynie basowe...smaruje sie dwie powierzchnie klejem czeka z 10 min az podeschnie i dokleja je sie do siebie...i trzyma jak zloto...no ale moze sie myle...
zastanawiam sie czy przez czarna podsufitke nie bedzie za ciemno w aucie...szczerze jeszcze nie widzialem czarnego sufitu w audi a3![]()
Piękna i Bestia
Z tym materiałem powinno wyglądać super oczywiście o ile cały środek jest czarny. Jak sie na to zdecydujesz i obszyjesz podsufitke to obowiązkowo zdjęcia muszą sie pojawić na forum![]()
no wlasnie srodek mam szary...jak w wiekszosci a3 dlatego wlasnie troche czarna podsufitka mi sie nie widzi...za bardzo by sie gryzlo...do tego nie mam tez siedzen z alcantary tylko zwykle materialowe... no i nie wiem czy to by jedno z drugim pasowalo....i chyba jezeli bym sie zdecydowal na oklejenie podsufitki i bocznych slupkow to wybral bym ten ciemno szary kolor...
![]()
Piękna i Bestia
zamowilem ta alcantare na allegro ale jednak w kolorze popielatym...sam bede okleial ta podsufitke...zobaczymy jak mi wyjdzietak czy inaczej moja jest do "remontu" bo po praniu tapicerki po czasie zaczela sie odklejac...wiec zobaczymy co z tego wyjdzie...najwyzej bede 50zł wplecy za material to wtedy oddam do tapicera i mi to oklei po swojemu...szkoda tylko ze u mnie we wsi nie da sie kupic tej alcantary bo bym w weekend nad tym posiadzial...a takto musze czekac az mi przyjdzie paczka.zobaczymy co mi z tego wyjdzie...3mcie kciuki
![]()
Piękna i Bestia
no to dzis bawie sie w tapicera i zaczynam okleiac podsufitke...wczoraj ja wymontowalem dzis przygotowalem do oklejania...oby mi wyszlobo nie widzi mi sie placic tapicerowi 250PLN
![]()
Piękna i Bestia
Piękna i Bestia
Wyglada profi jak z fabryki, kawal dobrej robotyJezeli faktycznie nie widac tych mazow, to bardzo fajnie. Gratuluje!
dzieki...siedzialem nad tym caly dzien...od 14 do 1 w nocy robilem...nie jest to latwy orzech do zgryzienia...a glowa to mnie tak bolalaze masakra. ( nawachalem sie kleju) jak kolwiek to brzmi
![]()
Piękna i Bestia
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)