AdiGTI skoro masz dobry dolot Carbonio z naklejka Oettingera to po co chcesz zmieniać?? Żaden inny dolot nie bedzie miał lepszego położenia od tego...
AdiGTI skoro masz dobry dolot Carbonio z naklejka Oettingera to po co chcesz zmieniać?? Żaden inny dolot nie bedzie miał lepszego położenia od tego...
Sprzedam:
Sportowy Filtr powietrza Pipercross do 2.0TFSI
|
chodzi o to że puszka jest w dobrym mijscu, ale filtr jest za silnikiem i faktycznie jest to problem. bo sie grzeje....
A3 8P TFSI 326Hp, S3 8L 1.8T 290HP, GTI EDITION 30 350 HP... powered by CompSport...
chyba o to chodziło,![]()
czy tak jest nie wiem, ale wyczytałem, że w nowym silniku TSI niby jest zmiana
ale nie mam źródła i nie widziałem
odnalazłem na stronie vw forum golf V taką informacje: http://www.takeforum.com/vwgolfv/vie...mforum=vwgolfv
i polecam analizie zdjęcie
![]()
Ostatnio edytowany przez AdiGTI - 19-06-08 o 22:53
Oto co wyczarowali chłopacy z Bielska z mojej eSki po remapie i wydechu
Pls zwróccie uwage jak duza była temp. powietrza zasysanego a po mimo tego wyszedł taki wykres. Auto dodatkowo ma przejechane nieco ponad 5 tysiecy KM. Patryk mówił, że jak auto sie jeszcze troche rozjeździ a będzie też nieco chłodniej to moze jeszcze pare kucy dojść![]()
Patryk, Szymon wieeeeeeeeeeeeeeeelki podziękowania bo auto idzie jak przeciąg. Wierzylem w to że zrobicie dobrą robote, ale że aż taką to sie nie spodziewałem. Modyfikacja przeszła moje najsmielsze oczekiwania
Niedlugo zrobie jakas fajna sesje to pochwale sie w dziale "Moje auto"![]()
Ps. Wracajac do domu trafilem niebieskie s5 na niemieckich blachach. Probowalismy sie kilkanascie razy i z kreski i rolki w przedziale od 6 do 25. Moja eSa zawsze odjezdzała![]()
piękny wykres gratulacje
mam chyba wszystko: jeszcze dolot może zrobię i właściwie została turbinka, ale przy DSG nie będę ryzykował za nad to, mnie wystarczy na razie tak jak jest, moc ok 270 może HP jest i tak za duża jak na jedną oś, zwłaszcza jek jest mokro, więc z S3 nie będę gonił zwłąszcza że są 4x4
chyba że mi odbije
a co myślicie o tym dolocie stożkowym, czy warto tu wstadzać?
świetny wykres, jak zykle patryk dał rade...
hmmm... za miesiąc trochę jeszcze u mnie pogrzebiemy, zobaczymy co z tego wyjdzie...
A3 8P TFSI 326Hp, S3 8L 1.8T 290HP, GTI EDITION 30 350 HP... powered by CompSport...
to jest cała po prostu pustawa puszka karbonowa a sam filtr jest w obudowie plastikowej silnika, wiec niby w nie najlepszym miejscu, bo w miejscu nagrzewania się,
nie idzie o wlot sam, ale o położenie filtra, może dla tych ekstremalnych tunerów zmiany przewidziane są większe w postaci zmiany miesca dla filtra
więc może go zmienię,
zależy jeszcze od spraw prywatnych czy będe mógł poświęcić na to kasę
Ostatnio edytowany przez AdiGTI - 17-06-08 o 13:46
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)