rozmawialem z biurem bispol kolejny termin pojawi sie niebawem na stronie internetowej... bedzie to koniec pazdziernika.. (na co ja sie pisze)
nie pojade na tydzien juz powiedzialem ja chce zobaczyc czarnobyl historie a nie jechac imprezowac...
rozmawialem z biurem bispol kolejny termin pojawi sie niebawem na stronie internetowej... bedzie to koniec pazdziernika.. (na co ja sie pisze)
nie pojade na tydzien juz powiedzialem ja chce zobaczyc czarnobyl historie a nie jechac imprezowac...
420 500 km
|
no ja tez chce zobaczyc historie oraz pozostawic po sobie sladproxinski proxinski
![]()
bylem niedawno na wycieczce we lwowie i okolicach... tez kilka dni... powiem tak warto bylo pojechac... tylko cholernie sie umeczylem przejazdem autokarem... jezeli jechalibysmy furami na 3-4dni i na miejscu zalatwili jakiegos przewodnika to moze bym wyskoczyl![]()
Proxa a ja zadam najglupsze pytanieIle taka zabawa kosztuje bo jestem bardzo zainteresowany i właśnie tak jak piszesz nie na impreze ale trochę historii zobaczyc
![]()
Ostatnio edytowany przez Junior - 02-08-08 o 12:15 Powód: Automatyczne łączenie postów
Ja też chyba bym się pisał na termin w październiku.
Junior jakbyś się puścił na spacer przez czerwony las to zaczął byś świecić w nocy.
Zobacz jaki czad na imprezie. Wszystkie dupy Twoje. Nikt by nie był taki jazzy jak Ty!!!![]()
http://www.karolinaroksela.republika.pl/
ZAPRASZAMY!!! Projekty ogrodów, terenów zieleni, florystyka, bukieciarstwo.
ja też wstępnie piszę się na to z dziewczyną i jej bratem![]()
30 osob to nie problemnp ten termin wrzesniowy juz jest zajety
wiec nie mamy co sie martwic o miejsca ... i cene
TRZEBA POSIADAC PASZPORT!
Dodano:
Nie ma tez opcji ze ktos sobie wejdzie do lasu czy gdzies tam... sa miejsca do dzis bardzo niebezpieczne... nikt napewno nie wezmie ze soba nic bo przy kazdym wyjezdzie sa bramki takie maszyny do ktorych sie wchodzi i sprawdzaja czy ktos sie czasem nie napromieniowal albo czy nie ma czegos przy sobie ....
pamietac trzeba ze wszystkie rzeczy ktore tam sa, sa napromieniowane... do dzis... nie jest to grozne ale napewno branie czegos do reki i trzymanie czy lazenie z tym przy sobie niebyloby madrym zachowaniem !
W miescie duchow w tej chwili jest porownywalne do duzych miast wiec nie jest szkodliwe ALE np drzewa i przedmioty maja w sobie nadal dawke promieniowania co pokazuje przewodnicy przy oprowadzaniu ze nadal tam cos drzemie... wycieczka do czarnobyla jest rowna =2/3 przeswietleniom to tak jakbyscie w szpitalu byliwiec to juz nie jest takie grozne ludzie tam mieszkaja (nie w miescie w okolicach) bedzie mozna z nimi pogadac o tym jak wspominaja to itp... oni maja maly kontakt z ludzmi wiec sie ciesza jak moga porozmawiac...
ogolnie zapowiada sie bardzo ciekawie...
Ostatnio edytowany przez Proxa - 02-08-08 o 12:47 Powód: Automatyczne łączenie postów
420 500 km
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)