nie ma problemu ja tam moge nawet nie zwiedzac a poznawac ich kulturektora juz znam
![]()
nie ma problemu ja tam moge nawet nie zwiedzac a poznawac ich kulturektora juz znam
![]()
|
No przez biuro to spoko, bo swoimi autami to masakra.
Co prawda ja byłem na Ukrainie 5 lat temu ale pewnie nie wiele tam się zmieniło.
W życiu bym się tam swoim autkiem nie wybrał, no chyba że miałbym jeepa.
W 2003r. były takie dziurawe drogi że praktycznie każdy kierowca jedzie tym pasem na którym jest mniej dziur, to nic że wali na czołówkę, większy cykor zjeżdza na bok.
Ja wziąłem taxi i pojechaliśmy z jednej miejscowości do drugiej to kierowca tak zapierniczał po dziurach że szkoda mi było nawet tej starej łady.
Acha, i tam pieszy na pasach to nie ma pierszeństwa. Po prostu wchodzi na własne ryzyko. A jak jedzie auto to niech się cofnie.![]()
Mało razy trzeba było uciekać na chodnik z powrotemŚwiatła są, owszem ale żadne nie działają. Ale tak jak mówie - ja byłem w 2003r
Może troche OT ale chcialem przybliżyć jak tam jest.
Było: A3 8L 1.9 TDI 110KM,
Było: A3 8P 2.0 TDI 140KM, BKD
Było: A4 B6 Avant 1.9TDI 170KM i 380Nm AVF+
jest: A3 8P 2.0 TDI 170KM BMN
jest: A4 B7 2.0 TDI 170KM BRD
Julo zmienilo sie i to duzo![]()
Bo ja wiem czy dużo, przejeżdżałem przez Ukrainę 2 lata temu i drogi były tragiczne...
Proxa jak ogarniesz wysztko czyli koszty i terminy to pogadamy na spocie bo moze bym sie wybral, bylem juz na ukrainie i mam tam duzo znajomych wiec ewentualnie podopytuje o szczegoly itp.
Jesli pedzisz z predkoscia 250km/h to co widzisz przed soba jest juz historia..
ja mysle ze wszystko juz jasne...![]()
-jedziemy z biura
-koszt okolo 600zł ze wszystkim (+ ewentualne wydatki swoje) w tym zwiedzanie miasta w ktorym bedziemy spac
-termin koniec pazdziernika trzeba lukac na mape (niebawem mowili ze zmienia)
-wyjazd z krakowa w czwartek wieczorem powrot w niedziele przed 12:00
wisoale na zlocie zawsze mozna pogadac
![]()
420 500 km
no ja prawie na pewno się na to piszękiedyś już o tym myślałem ale nie było okazji... A może zbierzemy 30 osób i zajmiemy wszystkie miejsca na wycieczce
![]()
jesli znajdziemy 30 osob to wtedy ze juz dopasuja termin pod nas... i to my podyktujemy kiedy chccemy watpie zeby sie znalazlo 30 (ludzie jeszcze sie boja jechac bo nie sa swiadomi ze juz tak zle tam nie jest) trzeba poczytac na necie i wszystko jasne... nie jest tak zle... jakby sie wydawalo
420 500 km
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)