|
po 2 latach ? a nie po pół roku ? mnie zawsze uczyli ze po 6m-cach juz ten podatek nie obowiazuje
Grabarz w swoim poście pisał o 2 latach
Ostatnio edytowany przez Piotrek.1781 - 02-09-08 o 17:49
Mam najlepsze Audi na forum !
Mam takie pytanko, w ciągu 1.5 roku na moja mama była właścicielką 4 samochodów, 3 moje i 1 swój obecny, 2 auta były sprzedane ale nie przed upływem 6 mies. Dzisiaj dostała wezwanie do skarbówki, mają do czego się doczepić?![]()
zawsze w terminie![]()
witam
kupilem 2-mc temu auto z zagranicy zarejestrowalem ubezpieczylem i chce je sprzedac, jaki procent podatku bede musial zaplacis do US, podkreslam ze mam auto ponizej 6-mcy jedni mowia cos o 7% inni znowu o 19% wkonu ile konkretnie
pozdr
Mam mały problem. W moim samochodzie została wymieniona w warsztacie samochodowym uszczelka pod głowicą (części objęte roczną gwarancją) po 3 miesiącach okazało się, że znowu przecieka. Mechanik powiedział, że części zostaną wymienione zgodnie z gwarancją, jednak koszt robocizny - ok 250 zł mam sam zapłacić. Czy słusznie mam zapłacić ten koszt, czy powinien to zrobić producent uszczelek? Serdecznie dziękuje
TDISprzedam dokładkę zderzaka przedniego do 8L przedliftingową oraz grill przedlift. Stan bdb.
hej
dostalem pisemko z sadu ze chca mi wlepic mandat za przekroczenie predkosci (wczesniej bylem na komendzie w tej sprawie), ze sie odbedzie w tej sprawie posiedzenie, i ze moja obecnosc jest nieobowiazkowa. I tu mam pytania: czy jak sie pojawie to jest szansa na wynegocjowanie zmniejszenia mandatu?( wlepili mi najwyzsza stawke pomimo tego ze przekroczenie bylo w dolnej granicy widełek). Ponadto slyszalem ze niby moga dowalic mi jeszcze jakies koszta sadowe://// O tych kosztach gliniarz nic nie wspominal.
pozdro
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)