|
klejenie jest dobre wszystko sie trzyma i jest ok tylko jest problem z tymi lopatkami w wirniku.po prostu sie wysluzyly, wytarły i to one sa winne musze je z czegos dorobic dopóki nie kupie innego
wymieniłem pompkę z koncowką A na G wszystko gea mam domykanie szyb jak zamykam kluczykiem,kupiłem nowy orginalny kluczyk scyzoryk z trzema przyciskami tylko nie moge go zakodować?? pomocy
witam wszystkich może mi ktoś pomoże ja się na tym nie znam ciekawi mnie to czy bedzie mi pasoac pompka z symbolem P na koncu jesli do tej pory miałam L za pomoc dziekuje
Agnieszka
Ostatnio edytowany przez AgnieszkaNeo - 13-11-08 o 14:17 Powód: Automatyczne łączenie postów
Agnieszka
Będzie. Tylko się upewnie w L też są dwa wejścia na węże i 3 kostki?? W najgorszym wypadku jak nie będzie to można przełożyć silniczek zabawa na 5 minut i gotowe ja tak zrobiłem. ( Taka moja rada jeszcze, te pompki są drogie z reguły. Ja bym kupił jakąś najtańszą i np. przełożył wirnik razem z silniczkiem bo przypuszczam że to się popsuło jak większości ludkom tu.)
pzdr
Ostatnio edytowany przez lawina - 14-11-08 o 08:44
AgnieszkaNeo (14-11-08)
wszystkie ceny są podobne ale oki śmiga
Agnieszka
Witam, mam prośbępotrzebuję pompki z oznaczeniem 8L0 862 257 D, bo niestety "wnętrzności mojej się posypały". Na allegro jak narazie nic nie mogę znaleźć
. Jeżeli będzie ktoś miał taką to bardzo proszę o kontakt tel. 600 344 051 lub mail: baku85@vp.pl
pozdrawiam
Mój problem jest następujący: wyciągnąłem pompkę centralnego zamka z mojej eski i się okazało że jej numer to 8d0 862 257 czyli zgodnie z etką bez obsługi zdalnej... co dziwne zanim pompka padła zdalnie z pilota wszystko działało... jak mam rozumieć tą sprawę i jaką pompkę kupić ??
PS: powód wyciągnięcia standardowy czyli lopatka w kawałkach... naprawa będzie prawdodpoobnie kupnem pompki używanej i przeszczepem... ale swoją drogą ma ktoś pomysł dlaczego jest normalna pompka bez bajerów które pomimo tego działają ??
Ostatnio edytowany przez rychoo - 28-01-09 o 21:11
Witam.
Potrzebuje pomocy
Dokładnie chodzi mi o to, że elektryk mi wylutował silnik z pompki.. Kupiłem nowy silnik ale "za groma" nie wiem gdzie go przylutowac. Ktoś może mi to pokazać na jakimś schemacie? 2 kabelkihehe
zrob zdjecie tej plytki a ci pokarze gdzie powinno byc
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)