|
zeby byl na polisie wspolwlasciciel to musza byc razem w dowodzie tak jak Leo pisal, ale zawsze mozna dopisac druga osobe jako uzytkownika![]()
Chcesz sprawdzić swój kosztorys z OC sprawcy czy nie został zaniżony przez TU? kontakt w linku poniżej
http://www.a3-club.net/forum/showthr...25#post1267825
mam nadzieje ze nei zabije was tym pytaniema czy zona jako współwłaściciel moze miec jedno auto ubezpieczone w jednej firmie a drugie w innej ?
Może.
dziekuje bardzodam znac jak ubezpiecze autko
![]()
Po poszukiwaniach najtańszego ubezpieczenia natknełem sie w moim mieście na zróznicowane ceny.
Interesowało mnie OC i AC suma ubezpieczenia 20000 tys zł (A3 99')
Nie posiadałem żadnych zniżek na OC i AC oraz wiek powyżej 26lat
Wg wyliczeń ubezpieczenia kształtowały się od 2400zł -3800zł
Najtańsze ubezpieczenie znalazłem w Żywcu u brokera ubezpieczeniowego, Który ma najtańsze Ceny!!! wszystko załatwia się osobiście lub przez internet (ja przez internet i telefonicznie)
za swoje ubezpieczenie zapłaciłem bez absolutnie żadnych zniżek:
OC + AC + NNW + jeszcze jakiś pakiet asistanc za kwiotę 1658 zł
podaje adres i polecam !!! najpierw piszcie i dzwońcie TU !!
Małgorzata Kittner
34-300 Żywiec
ul. Wesoła 33
tel. 601 865 979, 033 8620009
e mail: ubezpieczenia.kittner@interia.pl
u Brokera jest zawsze taniej z zalozenia, poniewaz on dziala po stronie klienta i wybiera mu dogodna oferte z roznych ubezpieczalni.
A jezeli idziecie do agenta to on tylko jest "przypisany" do jedego ubezpieczyciela i dziala ze tak napisze na jego korzysc.
plewan ciezko porownac ceny, bo ja np ze mieszkam w Poznaniu to z zalozenia mam wieksza stawke taryfowa, ale z maksymalnymi znizkami place za caly pakiet 1800 PLN (2002r. SU 27000PLN)
Chcesz sprawdzić swój kosztorys z OC sprawcy czy nie został zaniżony przez TU? kontakt w linku poniżej
http://www.a3-club.net/forum/showthr...25#post1267825
ADIwlkp wystarczy że napiszesz lub zadzwonisz i podasz podstawowe dane. U tej kobiety ubezpieczają się rownież osoby z Poznania Krakowa z całej polski!!!
Jest poprostu tania. Polecam!
Witam. Nie znalazłem takiej informacji na forum wiec biegnę z info, że w PZU jak ma się 60% zniżki na OC, to do maja można wykupić AC z taką samą zniżką, czyli ma się odrazu 60%, a nie jak normalnie dopiero po paru latach.
Koczis, z imienia-Kuba
AUDI A3 1.9 TDI
141KM I 336Nm
WARSZAWA/MICHALOWICE
Moje marzenie
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)