Smar do łańcuchów motocyklowych jest okay, nie uszkadza gumy i dobrze się trzyma.
Smar do łańcuchów motocyklowych jest okay, nie uszkadza gumy i dobrze się trzyma.
|
Grafitowy do gumy ? ,to mi niezabardzo leżysmar się wytrze a grafit zostanie i bę dzie buba
Ja osobiście zastosowałem strzykawke 20-stke ,igłę 1.0 no i smar ale z teflonemPowkówałem gdzie sie da i spokój.
Co do gałek drążków .. jak są wybite to "salomon "nie pomoże, trzeba wymiienić.
Ps. Napawać drążki?, można ale na jak długo(więcej zachodu niżejli efektu)
No chyba że idzie do zbytu i niech się inny martwi![]()
Pozwolę się wtrącić z pytankiem, bo długo już szukałem ale nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi na moją przypadłość..
Otóż mam do wymiany tuleje z przodu (te tylne), dowiedziałem się o tym jakis czas temu na przeglądzie i niedługo je wymieniam. Ale od wczoraj zaczęło mi skrzypieć na nierównościach przy obu przednich kołach - taki gumowy dźwięk..
Czy to będą te gumy stabilizatora czy może te tuleje już kompletnie padły?
Dodam że jak podczas postoju ręką przydusze na wysokości przednich kół to też skrzypi..
Z góry dzięki za pomoc.
Jedno pytanie. Gumki przypadają po 2 na jedną strone? nr czesci 1J0 411 327 wg ETKI?
są dwie gumy - po jednej na stronę
Ja już nie mam siły na te p********* gumy przy stabilizatorach...
Co przesmaruje to po miesiącu znowu zaczyna się![]()
"Happiness only real when shared"
nie prosciej jest je wymienic na nowe?.piszacza bo maja luz sproboj owinac tasma izlolacyja. Nawin jedna lub 2 warstwy wyczyszc obejme.Grafit jest dobrym rozwiazaniem ale tylko wtedy gdy jest sucho woda wyplukuje go i masz to co miales wczescniej.lepiej jest wymienic gumy bo to wcale nie sa drogie rzeczy. polecam firme febii
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)