Multitronik występował 6 i 7 biegowy zaje.... skrzynia naprawde polecam !!!!
Pozdro,
Multitronik występował 6 i 7 biegowy zaje.... skrzynia naprawde polecam !!!!
Pozdro,
EVO CARS Auto Spa - Auto Detailing
|
Multitronic to skrzynia CVT(Continuously Variable Transmission)!Biegi sa tylko symulowane!Po drugie baaaardzo usterkowa skrzynia.
podpinam sie pod wypowiedź James'a
u mnie DSG wygląda tak jak u niego na fotce rocznik '04
po prostu A3 - czego chcieć więcej? ....A5!
IceMan, z którego roku jest Audi ze zdjęcia?
z tym DSG to wogole jest dziwna sprawa, Łukasz3.2 ma w swojej (wczesniej to bylo auto Michalanowaka1234) DSG a łopatek przy kierownicy nie ma, auto 2004r
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
IceMan, z którego roku jest Audi ze zdjęcia?
"Ciekawy artykuł o DSG znajdue się na forum Mastersa:
http://forum.tdi-tuning.pl/viewtopic.php?t=1014"
Poczytałem i powiem szczerze że trochę mnie ostudziło. No bo mieć problem z taką skrzynką to niezłe bubu.
Swoją drogą, ktoś słyszał o awarii DSG?
łopatki to była opcja Miro
nawet dziś konfigurując audi masz to jako osobna pozycja z kierownicą do wyboru
po prostu A3 - czego chcieć więcej? ....A5!
Czy jest DSG łatwo rozpoznać zaglądając do wlepki w książce gwarancyjnej i tej w przy kole zapasowym. Powinienem tam być wpis DSG zaraz po oznaczeniu mocy silnika.
Ostatnio edytowany przez majcher - 05-07-09 o 09:49
Ooo, to ciekawa informacja. Dzięki.
Co do dsg To wyglada to dokladnie tak jak jest w moim aucie a sprawdzic najlepiej po Vinie . Na pewno nie bedzie pisac DSG tylko (s-tronic) i raczej kszrtałt lewarka w kazdym modelu z s tronic jest dokładnie taki jak w moim inne lewarki i układy to albo multitronicki albo tripy. A ja mam pytanko odnosnie skrzyn moze sie ktos zna . Z połozenia D podczas jazdy moge przełonczyc na zakres N podczas ruchu . Moje pytanie to czy to moze zaszkodzic skrzyni??? Do pracy mam 15 km pod górke a z pracy tyle samo tylko ze z górki i róznica pomiedzy spalaniem wynosi az 3 litry to sporo bo jak wiadomo jak jest na biegu to chamuje
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)