Polecam śmieszny film do oglądania z dziewczyną!![]()
Polecam śmieszny film do oglądania z dziewczyną!![]()
|
500 Dni Miłości - własnie obejrzalem i bylem milo zaskoczony, oglada sie calkiem przyjemnie, nie jest to kolejna typowa "romantyczna amerykanska komedia"polecam
![]()
"- Dobrze jeździsz ?
- Nie, ale szybko..."
Cyc
jutro albo w sobote cie sprawdzebo oglądne z żoną
a dzis pod lupe z racji tego ze dramat a tamta komedia romantyczna
poszedł film
LEKTOR całkiem niezły![]()
numer obozowy 2483 : 22.10.2007
22.10.2007-->10.02.2008 forumowicz,
10.02.2008-->31.12.2011 klubowicz,
01.01.2012---> kombatant wojenny, to juz rok na emeryturze
tysiace postów, 27 tematów, dziesiątki spotów, 2 OP, 6 ostrzeżeń oto JA
dzieki
a lektor hmmm nudny raczej nie jest tez na początku go olałem kiedys chwile temu mi kumpel polecał ale popatrzylem ze niemcy maczaja w tym paluchy to go olalem
pożniej chyba miro cos o nim wspomniał i ostatnio inny kumpel mi go nagrał na "pendraka" i mysle nei mam nic do roboty to zapodam sobie filma i jak na ponad 2 godzinki to nawet zlecial
co prawda na poczatku zalecialo to erotykiemale dalej było w cumie nawet ciekawie i dramatycznie
mysle ze mozna oglądnąc chco po tytule spodziewałem sieczegoś innego
a tak w przeciągu 2 tygodni oglądnąlem 3 filmy o wojnie żydach itd
chłopiec z pasiastej pizamie
bekarty wojny
i ten lektor
numer obozowy 2483 : 22.10.2007
22.10.2007-->10.02.2008 forumowicz,
10.02.2008-->31.12.2011 klubowicz,
01.01.2012---> kombatant wojenny, to juz rok na emeryturze
tysiace postów, 27 tematów, dziesiątki spotów, 2 OP, 6 ostrzeżeń oto JA
dlatego ze polski tytul jest z dupy
rok temu, jak film kandydowal do oskarow to byl inny polski tytul, juz chyba lepszy "Zaklinacz słów"
a ja obejrzalem "Bekarty wojny" i sam sie siebie pytam o co k...a chodzi, moze ja za glupi jestem, ale dla mnie ten film to chala, przegadane, troszke akcji, nawet pitt beznadziejny
oczywiscie ze filmy tarantino opieraja sie na dialogach, takie "pulp fiction" a nawet "kill bill" ale tam sa one blyskotliwe
tutaj niz dupy ni z pietruchy, pieprzenie o niczym, na tyle rozglosu, najlepszy fil tarantino srete tete, zydzi tylko lecza swoje kompleksy, ale zeby tych akcji bylo , a tu na 2,5godziny filmu 5minut bekartow... najwikeszy zawod tego roku jak dla mnie
obejrzalem tez "rewers" (pojawil sie w kopii dvd-scr bo kandyduje do oskarow pewnie)
fajne kino, buzkowan switna, marcin bardzo dobry, troche *******, ale calkiem calkiem
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
Polecam film:
Ink.2009.720p.BluRay.x264-CiNEFiLE
Kto nie widział niech ściąga. Filmik rewelacyjny
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)