Wydaję mi się że bez ściągania deski się nie obejdzie, u mnie też tak odstaje i nie wiem co jest tego przyczyną szybę też miałem wymienianą bo nie jest oryginalna ale kupiłem już tak i odstawało
Wydaję mi się że bez ściągania deski się nie obejdzie, u mnie też tak odstaje i nie wiem co jest tego przyczyną szybę też miałem wymienianą bo nie jest oryginalna ale kupiłem już tak i odstawało
Ostatnio edytowany przez Patryk87 - 31-01-10 o 13:36
|
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
dzisiaj byłem u kumpla i on ma to samo i też nie wie dlaczego ... bo jak rozumiem to nie mogło się samoistnie rozkleić od słońca itp?
samemu dam rade rozłożyć i złożyć deskę? i czy na pewno pomoże?
My to mamy pecha do tych AGNjak nie takie same objawy przy awarii ABSu to teraz ta deska
Dodano:
Źle sformułowałem wypowiedź, chodzi mi po prostu o to czy nie ma w desce jakiś jednorazowych spinek itp, które działają tylko raz i przy demontażu trzeba zakładać nowe...
widziałem że Ty flockowałeś deskę i bawiłeś się w jej demontaż ... ile czasu +/- to zajmuje i na co zwracać szczególną uwagę oraz na jakie problemy można się natknąć?
ma może ktoś dokładne zdjęcia tych okolic deski dobrze spasowanej?
Ostatnio edytowany przez lizik - 31-01-10 o 14:23 Powód: Automatyczne łączenie postów
Nie ma takich elementów, trzeba tylko uważać żeby nic nie połamać przy demontażu.
Demontaż wszystkiego pierwszy raz to ok. 3-4h, jak już się wie co i jak to w 2h można się wyrobić. Szczególną uwagę trzeba zwracać na to żeby nic nie połamaćwięc trzeba to robić z wyczuciem. A problemów jako takich nie ma po drodze.
Byłem teraz zobaczyć to dokładniej ... udało mi się podnieść tą tapicerkę i zobaczyłem że pod nią plastikowa część deski również ma takie same wycięcia (tak samo szerokie i w takich samych odstępach) ... i gdy dociskam tapicerkę do deski to problem znika (tak jakby odkleiła się ona od plastiku lub brakowało jakiś spinek które ją przytrzymują). Z tego co można zauważyć teraz - to są małe możliwości aby ktoś tego gdzieś nie włożył ponieważ deska dalej nie pójdzie ani nie ma miejsca w które można było by ją włożyć aby problem znikł ...
Mam taki sam problem u siebie i powiem tak: u mnie szyba jest orginalna audi rocznik sie zgadza z pozostałymi,takze wymieniana nie była nigdy. Ktoś mi kiedyś powiedział,że to od słońca,ale ie wiem.
I następna AGN
Tzn ???????
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)