mam na sprzedaż zawieszenie gwintowane ta technix jakby kogoś interesowałoużywane jakieś 3 miesiące
mam na sprzedaż zawieszenie gwintowane ta technix jakby kogoś interesowałoużywane jakieś 3 miesiące
|
Witam. mam takie pytanko. Będę kupował za jakiś miesiąc amorki na przód (co prawda jeden popukuje ale trzeba dwa wymienić) a mam wersję ambition(obniżona fabrycznie) to czy przy wyborze amorów muszę patrzeć na coś szczególnie czy poprostu kayaba dla A3 8L będzie dobra?? Bo wczesniej ktoś pisał ale on chyba sprężyny też wymieniał a ja chce tylko amorki...
jesli chcesz zeby było troszke twardziej to polecam ci kyb ultra sr one sa dedykowane własnie do wersji ambition
Witam.Niedawno kupi?em auto i powoli wszystko musz? robi? niestety.W jednym tylnym amorku co? stuka,chocia? na diagnostyce jest wszystko OK.Teraz pytanko jakie amortyzatory polecacie ??Na co zwraca? uwag???Chcia?bym ?eby auto nie by?o az takie twarde jak jest obecnie,ale jako? z tym prze?yj? je?eli nie b?dzie innego wyjscia
Takie jak te moge miec za 145 z? sztuka :
http://moto.allegro.pl/item932468794...seat_leon.html
Nie wiem tylko jak sprawdzi? czy b?d? pasowa?y do moich spr??yn ?
Ostatnio edytowany przez drako - 25-02-10 o 20:26
Koledzy mam pytanko. Kumpel ma golfa IV silnik 1.6 tak jak u mnie z 2002 roku i teraz zmienia zawieszenie, wymienia amortyzatory na inne bo chce obniżyć a dopiero co kupował 4szt bilsteina. I chce mi dać te obecne za 2 dobre flaszki(mają przejechane może 600-900km). Tylko czy będą pasowały do mojej A3 z 1997 roku??
będą pasować
Ostatnio edytowany przez wojtas - 28-02-10 o 17:59 Powód: Automatyczne łączenie postów
124 Hp 277 Nm
Witam mam takie pytanko jakie amortyzatory będą pasowac do mojego auta?? rocznik 97 1.8 AGN , mam obniżone seryjnie zawieszenie o 22mm więc to chyba zawieszenie sportowe jest bo sprawdzałem po kodach wyposażenia, chciałbym kupic jakieś takie lepsze typu bilstein itp najlepiej jakby było można kupic cały zestaw na przód i na tył, i jeszcze jedno pytanko jakie te amortyzatory gazowe czy olejowe bo nie wiem jakie lepsze i jakie są w oryginale
Ja to się całkowicie nie znam na amortyzatorach dlatego pytam żeby ktoś doradził, kiedyś na allegro był do kupienia zestaw bilsteina B4 za całkiem przyzwoitą cenę
Ostatnio edytowany przez Patryk87 - 11-03-10 o 20:13
Ostatnio edytowany przez Franc - 12-03-10 o 12:00
Autofanty.pl - Najtańsze części do Twojego Audi na forum. Masz pytania? Pisz na priv
Zalecana forma kontaktu ze mną:
adam@autofanty.pl
rzadko przeglądam skrzynkę wiadomości na forum
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)