|
a co jak się wsadzi hid do tych lamp depo?Też aż tak tragicznie?
Jak robi BRUM BRUM to benzyniak,jak robi KLE KLE to ropniak,jak robi BRUM i KLE to gaz...
-Tato czy ten samochód jest popsuty??
-Nie synku to Diesel...
Patrząc przez soczewkę obraz jest normalny a nie zamazany jak to w Hella...Soczewka w zamiennikach jest gładka a w Hella "pofałdowana" (od środka)....troszkę źle to sformułowałemSam nie mogę się zrozumieć
![]()
a powiedzcie mi - chodzi mi o zaślepkę do lamp poliftowych - wg. etki nazywa sie to nakladka, pasuje z przedliftowych lamp, do poliftowych? Oznaczenie wg. jest identyczne dla nakladki poliftowej i przedliftowej. Zgadza się?
There's only one word you need to know. Low.
dmdash (16-03-10)
Czy ktoś mógł by opisać mi schemat przewodów wchodzących do kostki w przedliftowych lampach?? Mój problem polega na tym, iż w mojej kostce coraz częściej nie kontaktuje przewód odpowiedzialny za zasilanie soczewki światła mijania w lampach FK (prawa lampa). Muszę wówczas podnosić maskę i podociskać wtyczkę. Czy taką kostkę da się w ogóle rozebrać i poprawić w jakiś sposób styki tak, abym nie miał już z tą lampą problemów??
Z góry dziękuję za wszelkie sugestie
Może rozłącz ta wtyczke, prysnij jakimś WD-40 albo innym odrdzewiaczem podłaczaj i porozłaczaj wtyczke pare razy. To powinno pomóc, natomiast nie pomoge ci w schemacie podłączenia, gdyż nie pamietam po prostu
Wtyczke da sie chyba rozebrać ale nie jestem przekonany czy to bedzie miało sens.
Światło mijania to kabelek koloru żółtego, lub żółto-brązowego.
Tu masz zapożyczone fotki od Tomasz_W-wa.
Ps.:Żółto-szary to halogen.
http://www.karolinaroksela.republika.pl/
ZAPRASZAMY!!! Projekty ogrodów, terenów zieleni, florystyka, bukieciarstwo.
mariok (23-03-10)
Witam
Mam pytanie tylko nie wiem czy we właściwym wątku?
Chodzi mi o to że w mojej Audi A3 rok 97 miałem przednie lampy Hella H1 H4 teraz wymieniłem na Hella H1 H7 z 2000 roku. Wcześniej było tak że jak załączyłem światła mijania i pociągnąłem do siebie załączała się żarówka H4 (bodajże światła pomocnicze) teraz w tych nowych tego nie mam. żarówki H1 nie świecą po pociągnięciu do siebie. palą się tylko jako długie.
Może mi to ktoś wyjaśnić?
Z góry dzięki
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)