Czesc,
Mam takie pytanie odnosnie stabilizatora do mojej A3 (sportback 2006r, 2.0tdi). A mianowicie na dolach i spiacych policjantach pojawia sie juz czesto omawiane na forum "skyrzpienie starego tapczanu" z prawej strony z przodu. Niestety w 8P nie da sie wymienic samych gum na stabilizatorze, bo sa "zespojone" ze stabilizatorem i zeby to naprawic trzeba caly stabilizator wymienicA taka przyjemnosc niestety kosztuje. Jedynie gdzie znalazlem stabilizator do kupna to w ASO, a tam sobie 450 zetow za to licza (na allegro sa uzywki, ale raczej takiej opcji nie przewiduje). Probowalem smarowac cos gume (jakimis olejami) ale nie wiele to daje (jest cicho tylko wtedy gdy pada deszcz).
Czy macie na to jakis sposob?
A drugie pytanie. Numer tego stabilizatora to: 1K0411303AK. I szukajac na allegro na stronie http://www.volkswagen.tarnow.pl/kata...pliki/zaw.html
widze ze jest tam stabilizator do VW golfa 5 (ma taki sam numerek) tyle ze roznica w cenie jest baaardzo znaczaca. Czy ktos mi moze powiedziec czy to ta sama czesc? Czy bedzie pasowala do mojej Audi?