jako że wylał mi się prawy przedni amortyzator muszę niestety wymienić...
pytanko brzmi: jakie amorki założyc? auto to S3 8L APY
bilsteiny wychodzą ponad 500zł za sztukę, monroe 250zł za sztukę
co sadzicie o firmie monroe?
co polecacie?
jako że wylał mi się prawy przedni amortyzator muszę niestety wymienić...
pytanko brzmi: jakie amorki założyc? auto to S3 8L APY
bilsteiny wychodzą ponad 500zł za sztukę, monroe 250zł za sztukę
co sadzicie o firmie monroe?
co polecacie?
|
potrzebuje porady w kwestii amortyzator?w na prz?d czy te http://moto.allegro.pl/show_item.php...+wys%C5%82anym sie nadadza audi a3 1996 silnik 1.6. nie chce kupic a pozniej odsylac. co wogole sadzicie o tej firmie? A moze ktos ma takie same? jakie opinie? z gory dziekuje dzieki za pomoc
kamilr-83 (13-04-10)
Witam, mam problem, otóż po ostatniej wizycie u magika okazalo sie, że w mojej a3 1.9 TDI AGR zaczyna ciec olej z jednego z amortyzatorkow (dokladnie, przod, lewe kolo). Moje pytanko, czy warto wymienic tylko przod, czy od razu komplet,jak wymieniac to na olejowe,gazowe czy gazowo-olejowe? Co polecacie, co radzicie, moze znajdzie sie ktos kto ma do opylenia nie drogo jakis zestawik
Witam
Przeszukiwałem kilka tematów. Nie mogłem znaleźć odpowiedzi na te konkretne pytania. Chciałem zapytać jakiej firmy amortyzatory wybrać aby:
- długo radziły sobie na naszych drogach
- zależy mi przede wszystkim na komforcie jazdy, chciałbym żeby zapewniały nawet lepszy komfort niż standardowe
Ostatnio edytowany przez steephan - 10-04-11 o 12:55
Witam, byłem u mechaniora na zawieszce bo cos mi stukało i przy okazji powiedział mi że tylne amory mam do wymiany, stąd też pytanie, jakie macie amorki i jakie polecacie, oraz oczywiscie ile daliście?
chciałbym tez troche adele opuścić na glebe, wiec jakie spręzyny i amorki polecacie, jakiej firmy, czy olejowe czy gazowe albo takie i takie?
Ostatnio edytowany przez grucha1987 - 02-05-11 o 11:13
Kup jakiekolwiek markowe i będzie dobrze. Lepiej gazowe. Na przykład Bilstein, Kayaba, Sachs. W razie czego zapraszam do mnie na mejla. Sprężyny... Chyba najlepiej Eibach ProKit, ale trzeba parę złotówek wydać.
Autofanty.pl - Najtańsze części do Twojego Audi na forum. Masz pytania? Pisz na priv
Zalecana forma kontaktu ze mną:
adam@autofanty.pl
rzadko przeglądam skrzynkę wiadomości na forum
Z tematu dowiedziałem się jakich firm amorki są najlepsze. A jeśli chodzi o trwałość to czy któryś z powyższych wybija się ponad inne? I nurtujące mnie pytanie przy jakim zużyciu można/jest wskazane/trzeba wymienić na nowe - na przeglądzie wyszło mi po 50% czyli...no właśnie czyli co teraz?
jak dla mnie bilstein z tych co wymieniłeś jest najlepszy znana marka i dobra jakość
witam panowie, czeka mnie wymiana amortyzatorow na przedzie, mozecie cos ciekawego polecic za rozsadne pieniadze ?
Tak btw, czy jest mozliwe ze przez dobity amortyzator ( prawy ) szwankuje esp ? tzn wlacza sie na prostej suchej drodze podczas przyspieszania i przyhamowuje autkotrwa to ok 1 s. i co jakis czas sie powtarza, mam nadzieje ze jak wymienie amorki to problem zniknie, pozdro
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)