A tak ogólnie to ile można wziąć za taki katalizator?? Bo na giełdzie widziałem że 150zł ale czy to jest dobra cena to nie wiem. I może ktoś się orientuję gdzie w małopolsce skupują coś takiego.
A tak ogólnie to ile można wziąć za taki katalizator?? Bo na giełdzie widziałem że 150zł ale czy to jest dobra cena to nie wiem. I może ktoś się orientuję gdzie w małopolsce skupują coś takiego.
|
Ja w przyszły piątek wycinam kata. W skupie za kata proponują 100zł.
Masz prawo do własnego zdania
Inni mają prawo mieć je w dupie
BYŁO
1.9 TDi AHF 150KM 320Nm
JEST
A4 B6 1.9 AVF 160KM 350Nm
Od 17 kwietnia i ja jeżdżę bez katalizatora. Chciałem za niego na złomie 100zł i tyle dostałem.
Jak ktoś ma sprzedania kata to proszę pisać na priv
Witam
Mam pytanie obdzwoni?em t?umikarzy w Zabrzu i co jeden to ma ciekawsze teorie :/ Chcia?em wsadzi? strumienice w obudowie kata. Cena za wspawanie strumienicy to od 60 do 150 z? :/ Jeden z Pan?w zaproponowa? mi ?e lepiej strumienice wsadzi? na opaski skr?caneDrugi m?wi, ?e lepiej sam? przelot?wk? bo niby strumienice p?kaj?? Trzeci narzeka, ?e to du?o roboty :/ Jeszcze tego nie robi? :/ Fachowcy....
Chcia?bym wsadzi? co? takiego: http://www.allegro.pl/item1013621322...a_audi_vw.html
Prosz? o wasze opinie jakie jest najlepsze rozwi?zanie??
Mo?e kto? ma namiary na jakiego? konkretnego kolesia w okolicach Zabrza?
Ja pojechałem na warsztat powiedziałem żeby wycieli kata i wstawili rurkę. W strumienice się nie bawię bo po co . Jedynie jeżeli na przeglądzie będą mieli ale to wtedy wstawię strumienicę.
Masz prawo do własnego zdania
Inni mają prawo mieć je w dupie
BYŁO
1.9 TDi AHF 150KM 320Nm
JEST
A4 B6 1.9 AVF 160KM 350Nm
Żadne strumienice do TDI !!
Zwykła rurka i tyle.
Audi A3 8L VP - 192 KM 404NM by DynoSoft - SOLD
Audi A3 8L PD - 224KM 430 NM by COMPSport - SOLD
Audi A3 8P BKD - 216KM 435NM by DynoSoft - SOLD
VW GOLF 6 R20 CDLF - 350KM 445NM by COMPsport - SOLD
Audi S3 CJXC Sportback - 385KM 492NM by COMPsport - NOW
owieczka (06-05-10)
MaGGu ma racje dzisiaj wyciąłem kata i wsadziłem rurkę. Efekt niesamowity auto ile o wiele lżej, łatwiej wchodzi na obroty.
Jakby ktoś chciał wycinać z okolic Zabrza to polecam TORANAGA - 032 777 20 77
Fachowe podejście do sprawy w przystępnych cenach.
panowie ja chce wywalić mojego kata bo chyba się posypał. Silnik 1.8. Tam są podobno jakieś 2 sondy lambda. Nie chce se namieszać. Wywalę kata i wrzucę tłumik przelotowy i będzie gites?
Co z sondami?
Peugeot 106 1.1 XR 92' -> Renault Megane 1.6 8v 97' -> Audi A3 1.8 97' -> ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)