mggapcio, gsx_katana, >sebek<
Wszystkiego najlepszego!!!
Sebek, mam nadzieje że za tydzień to opijemy...
mggapcio, gsx_katana, >sebek<
Wszystkiego najlepszego!!!
Sebek, mam nadzieje że za tydzień to opijemy...
|
100 lat!!
Było: A3 8l, S3 8l, Evo IX, Evo X; F10; A6 c7 3.0bTDI 380KM@770NM; W212 E63s 700KM@1000NM
Obecnie: S1000XR | A4 Allroad 8W9 | Jeep WJ 4,7 V8 | Fiat 126p 1982 | -> soon...
Wszystkiego Najlepszego[!!]
leviatanm
odwzajemniam życzenia Heli(tak,to wszystko prawda co napisali o tych co rodzą się 16stego majaSebkowi
Byśmy tak do 100 składali sobie nawzajem życzenia
damy rade?
"Z grodu Przemysława gdzie koziołki bodzą się, jest taka drużyna co się zwie poznański LECH"
Hela i Sebek wszystkiego NAJ NAJ NAJLEPSZEGO!!!!
no ba...my nie damy???
raz jeszcze dziekuje
seba, kamilek, wildzia, gapcio, marti, bartek, cycek, dee, daniel, dorotka, ilonka, monia, szakal, major, yvetka, offca, jaman, bill, hela, std, wlodziu, arturek, leviatan, przycinas i mirek
i jeszcze tym ktorzy do mnie dzwonili i smsy wysylali
wiolcia,ardra, monia, zanetka, wlodzio, cycek![]()
Kiedy Facet mówi, że coś zrobi to to zrobi! I nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać![]()
Dziękuje Wam wszystkim za życzenia!
Baaaaaaardzo dziekuje, i baaaaaaaaaaardzo sie cieszę ze Was znam!!!
Dzięki ! ! ! !
PS. Postawie butelkę na OP.
Najlepsza ochrona lakieru folią PPF | Bezbarwna folia ochronna z 10 letnią gwarancją. Zapytaj o specjalną ofertę dla klubu A3 w CAROK.pl Kalisz. Folie ochronne to dużo lepsze zabezpieczenie lakieru niż ceramiczna ochrona lakieru
Katanka, - 100 dla Ciebie
Sebek - my ciągle mamy urodzinySTO LAT
mggapcio - 100 100 100 !!!
Najlepsza ochrona lakieru folią PPF | Bezbarwna folia ochronna z 10 letnią gwarancją. Zapytaj o specjalną ofertę dla klubu A3 w CAROK.pl Kalisz. Folie ochronne to dużo lepsze zabezpieczenie lakieru niż ceramiczna ochrona lakieru
Sto lat >sebek< mgappcio i PiterD :*
![]()
Zabezpieczenia medyczne imprez masowych
www.med-event.pl
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)