witam! czy montował ktoś z was takie radio do 8l?? ja właśnie się przymierzam do takiego zakupu, macie może jakieś wskazówki jak to dobrze zrobic?? pozdrawiam
witam! czy montował ktoś z was takie radio do 8l?? ja właśnie się przymierzam do takiego zakupu, macie może jakieś wskazówki jak to dobrze zrobic?? pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez klamamoto - 25-10-15 o 11:15
|
Najlepiej kupić konsolę środkową od polifta z ramka na 2 DIN...
Zakładasz nową starą sprzedajesz i nic nie musisz grzebać i rzeźbić...
tez o tym myślałem lecz konsola na 2 diny jest droga :/
Poliftowa konsola to raczej te tańsze rozwiązanie... używkę można dostać w dobrym stanie za 500-600zł masz już tu kosz 2 din z obudową, popielniczką uchwytem na kubek itp... za sam kosz trzeba dać około 400zł i do tego jedziesz z rzeźbą swojej konsoli i nie wiadomo czy ta rzeźba zadowoli Cię efektem końcowym... kosz musisz mieć a jak przeróbka się nie uda to nie masz ani starej konsoli i kasy bo kupiłeś kosz 2 DIN...
tak więc myślę że gotowa konsola poliftowa na 2 DIN to jedyne "pewne" i w miarę tanie rozwiązanie tego tematu...
towar ciężki do zdobycia w dobrym stanie ale jest to możliwe...
a oryginał będzie zawsze 100% lepszy niż jakieś samoróbki...
myślę że na początek postawie na samoróbkę, gdy nie wyjdzie dopiero zacznę szukać polifta, ale dzięki za radę, może ktoś jeszcze ma jakieś spostrzeżenia ??
zdjęcie z wstępnej przymiarki
Dodano:
http://img710.imageshack.us/img710/9264/zdjcie0006a.jpg
Ostatnio edytowany przez Michalek_87_ - 18-05-10 o 13:50 Powód: Automatyczne łączenie postów
Może być ciekawie
Czekamy na więcej![]()
Napisz coś więcej co tam robisz/jak to robisz i czego używasz![]()
no no pięknie!! super to wygląda!
There's only one word you need to know. Low.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)