|
co do grilla, to na allegro jak sie pojawią jest to przedzial od 150zl do 200zl, ale zagladajcie do dzialu Sprzedam na forum, tam widzialem juz 2 razy po 100zl, sam mam wlasnie z naszego forum kupiony, nawet za mniejszą sumę, jak się nie pali z zakupem, to warto poszukaćsam szukalem swojego kilka dobrych tygodni, ale oplacalo sie
![]()
There's only one word you need to know. Low.
Ja mam takie pytanie jak szybko i bezboleśnie zdjąć zderzak w celu wymontowania grilla ? Gdzie są jakieś śruby, zaczepy ? Może da się wyjąć samą tą chromowaną ramkę grilla bez demontażu zderzaka lub grilla ?
Na upartego da sie wyjac grill bez sciagania zderzaka, ale jest to ryzykowne i jak nie wiesz gdzie dokladnie sa zaczepy to je po prostu polamiesz
Zeby sciagnac zderzak;
- odkrecasz po 3 sruby w prawym i lewym nadkolu
- odkrecasz 2 sruby pod dokladka zderzaka
- wyciagasz 4 rozporowe kolki nad grillem (pod maska), wkrec w nie srube i pociagnij
Odchylasz zderzak z prawej strony, potem z lewej i ciagniesz. Jak bedziesz zakladal to nic na sile, wszystko ma pasowac. Zderzak ma takie swoje "miejsca" w ktore wchodzi.
Pamietaj, zeby odlaczyc czujnik temperatury zewnetrznej (pod lewa lampa).
To chyba wszystko, powodzenia![]()
To nie prędkość zabija, tylko gwałtowna jej utrata !
chochLa (27-05-10)
dzięki piwo6 będziemy walczyć![]()
Mam pytanie czy grill od S3 z roku 99 pasuje do A3 i na odwrót ???
Matko bosko. Nie pasuje. S3 pasuje tylko do s3. a3 pasuje tylko do a3, bez znaczenia tylko polift, czy przedlift.
pierwszy automat jaki prowadziłem ? - Ferrari F430
na 100% nie pasuje grill z s3 do a3 polift? wymiary takie same chyba ;/
Czy wiesz, że 99% ludzi nienormalnych czyta posty z ręką na myszce? Nie zdejmuj ręki, już jest za późno.
nie pasuje. Wymiary sa inne.
There's only one word you need to know. Low.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)